Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Ohjelmistokehitys: Al-Di
Fennica.Net: Helsinki: Tietokoneet ja Internet: ATK-palvelut: Ohjelmistokehitys
Uudet   A C D E F H I J K L M N O P R S  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Al-Di
AltComp Finland Oy

Aspicore Oy

Aspicore Oy on joustava ja kokenut ohjelmistotalo Helsingissä. Aspicore Oy tarjoaa omia innovatiivisia ohjelmistotuotteita sekä palveluita ohjelmistotuotekehitykseen.

Assemblix - kehittäjän kanava

Ohjelmistoalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille tarkoitettu uutis- ja ajankohtaisjulkaisu. Sisällöstä vastaa Harri Talvitie, joka toimii myös mm. MikroPC-lehden vakituisena asiantuntija-avustajana.

Atsoft Oy Mäkinen

Avaintec - Sähköiset allekirjoitukset ja Data management

Suomalainen Avaintec on tuottanut korkealaatuisia ohjelmistopalveluita jo kaksikymmentä vuotta. Useat palvelumme ovatkin saavuttaneet johto-aseman Suomen markkinoilla.Ratkaisumme mahdollistavat organisaatioiden siirtymisen täysin digitaalisiin prosesseihin.

Coderum Oy

Coderum Oy on Turkulainen ohjelmistoyritys jonka erikoisalana ovat verkossa käytettävät tietokantasovellukset.

CSI Helsinki

CSI Helsinki Oy tarjoaa asiantuntijayrityksille tuotteistettuja ratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP-järjestelmät) ja asiakkuudenhallintaan (CRM-järjestelmät). Kohdetoimialamme kotimaassa ovat alansa johtavat asiantuntija- ja konsulttiyritykset, ja ulkomailla keskitymme johtaviin asianajotoimistoihin.

DeskArtes Oy

Digital Identity Solutions

DISE on kokenut asiantuntijasi identiteetin hallinnassa kun haluat maksimoida käyttövaltuushallinnan investoinnin hyödyt. Johtavaa osaamista konsultoinnista käyttöönottoihin.

Di Minores Multimedia Oy



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.