Fennica.Net


Mediakortti

Muu majoitus: Na-Äk
Fennica.Net: Matkailu ja maailma: Majoitus- ja ravintolapalvelut: Muu majoitus
Uudet   A B C E H I J K L M N S V W Ä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Na-Äk
Nallikari

Tervetuloa Nallikarin Leirintäalueelle OuluunNallikari Lomakylä-Camping sijaitsee meren rannalla n. 4 km päässä Oulun keskustasta. Alueellamme on mm. 69 mökkiä, matkailuajoneuvopaikkoja, ajanmukaiset huoltorakennukset, sauna- ja kokoustilat sekä kahvila. Luokituksemme on neljä tähteä.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Näsin Matkailuautot Oy

Näsin Matkailuautot tarjoaa asuntoautojen vuokrausta Pirkanmaalla. Vuokraukset Tampereelta tai myös Tampere-Pirkkalan lentokentältä.
Tampere Pirkanmaa

Selli-majoitus

Vihdin kirkonkylän entinen poliisiasema, joka on saneerattu korkealuokkaiseksi majoitustilaksi. Kaikissa huoneissa TV, dvd, jääkaappi, kahvinkeitin ja Wlan.Yhteisissä tiloissa mm. täysin varusteltu keittiö, saunaosasto, pyykkitupa, ja webkioski.Vietä sinäkin elämäsi paras putkayö.
Vihti Uusimaa

Suomen Nuorisokeskukset

Suomen Nuorisokeskukset: 10 OPM:n valvomaa ja tukemaa täyden palvelun matkailukeskusta, jotka tarjoavat majoitus, ateria ja ohjelmapalveluja nuoriso- ja aikuisryhmille. Keskukset edistävät myös nuorisotoimintaa projektein ja tarjoavat nuorisoryhmille palvelunsa tuettuun hintaan.

Vuokatinlampi / A

Tammikuussa 2010 valmistunut kolmen huoneiston rivitalo lähellä Vuokatin rinteitä. Pinta-ala 93 m². Alakerrassa keittiö, ruokailu- ja oleskelutila, sauna (sähkökiuas), suihku ja wc. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet kahdelle. Parviaula, jossa levitettävä vuodesohva kahdelle. Kodinhoitohuone 2.kerroksessa,... Jatkuu
Sotkamo Kainuu

Vuokraa asunto Floridasta

Vuokraa asunto FloridastaOletko menossa Floridaan asumaan viikoiksi tai kuukausiksi?Miamista 60 mailia pohjoiseen ovat suomalaisten tuntemat Lantanan, Lake Worthin ja Boynton Beachin kaupungit. Voin tarjota niistä vuokrattavaksi muutamaa erityyppistä, hyvätasoista asuntoa.
Helsinki Uusimaa

Vuonistupa

Edullista majoitusta Kolin läheisyydessä 2-4 henkilölle remontoidussa rivitaloasunnossa.Vuonistupa majoittaa perheet tai pikkuporukat keskellä kaunista Vuonislahden kylää aidossa itäsuomalaisessa kylämiljöössä.
Lieksa Pohjois -Karjala

Westbay Inn

Tervetuloa Westbay Inn:n kotisivuille!Majatalomme sijaitsee, miellyttävässä ympäristössä, "vanhassa Västervikissä", noin 7 km Vaasan keskustasta. Westbay Inn on paritalo jossa on erillinen sisäänkäynti vuokrattavalle tilalle. Majatalossa voi majoittua, varauksesta riippuen, yhdestä seitsemään (1-7) henkilöä edulliseen hintaan.Vieraat voivat valita... Jatkuu
Vaasa Vaasan rannikkoseutu

www.meri-teijo.com

majoitus,ohjelmapalvelut,golf.lasketteluja ravintola
Perniö Varsinais -Suomi

Äksyt Ämmät

Ohjelmapalvelu ja majoitus NurmeksessaMajatalo Pihlajapuu tarjoaa mukavat puitteet sukujuhlille, synttäreille, häille, polttareille ja kissanristiäisille.Keitämme hyvää ruokaa ja meillä on A- oikeudet, voimme majoittaa 20 hlöä, syömään ja juhlimaan mahtuu jopa 100 hlöä. Jos kaipaat jotain järjestettyä ajanviettoa ; lämmitämme savusaunan, järjestämme... Jatkuu
Nurmes Pohjois -Karjala



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.