Fennica.Net


Mediakortti

Kristilliset uskonnot: No-Ra
Fennica.Net: Suomi ja yhteiskunta: Uskonto ja elämänkatsomukset: Kristilliset uskonnot
A C E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: No-Ra
Nokia Missio

Nokia Missio - aikamme herätysliike. Kohuttu ja ihmetelty, mutta voimakkaasti eteenpäin menevä jo monissa medioissa tavoitettava herättäjä Markku Koiviston ja pastoritiimin vetämänä. Parantumisillat kuultavissa Radio Deissä, TV 7:lta Torstis kuukausittain. Paljon toimintaa eri ikäisille. Tsekkaa netti ja Aamulehti lauantaisin. Tule parantumisiltaan... Jatkuu
Nokia Tampere Pirkanmaa

Nuotta : Media, jonka nuoret tekevät itse

Nuotta on SLEY:n kristillinen nuortenmedia. Teemme lehteä, blogia, nettiradiota ja lyhytelokuvia.
Helsinki Uusimaa

Olavi Alatalo kotisivut

Kalastus, Urheilu, Kristillisiä ym. linkkejä
Raahe Pohjois -Pohjanmaa

Ortodoksinen opiskelijaliitto

Helsinki Uusimaa

Ortodoksi.net

Ortodoksi.net on ortodoksisuudesta kertova suomalainen yleissivusto, josta saa oikeaa tietoa ortodoksisuudesta ja siihen liittyvistä asioista. Ortodoksi.net sivusto on suunniteltu ortodokseille ja ortodoksisuudesta kiinnostuneille, erityisesti silmällä pitäen ortodoksisen uskonnon opettajia. Sivuilla on suomenkielisen materiaalin lisäksi jotain materiaalia... Jatkuu

Porin seurakuntayhtymä

Porin evankelisluterilaiset seurakunnat: Ahlainen, Keski-Pori, Länsi-Pori, Pihlava, Porin Teljä ja Reposaari. Tietoa ja tapahtumia.
Pori Satakunta

Raamattu Puhuu -seurakunnat

Raamatun opetusta Jouko Pihon kotisivut

Raamatun opetusta -nimisillä kotisivuillani on opetusartikkeleita eri hengellisistä aiheista ja Raamatun vaikeistakin kysymyksistä.Sivuillani on lisäksi runoja, aforismeja, profetioita sekä esirukouspalvelu.Minulle voi myös lähettää kysymyksiä Raamatusta ja uskonelämän eri aiheista. Pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin parhaani mukaan.
Espoo Uusimaa

Radio Dei

Radio Dei Kristillinen paikallisradio. Radio Dei kuuluu 9:llä ULA-taajuudella (ja7:llä kaapelitaajuudella). Taajuudet ovat Helsinki 89 (101,9) Hämeenlinna105,9 Keski-Suomi 94,1 Kuopio 106,1 (103,3) Lahti 106,4 (99,1) Oulu 106,9 (94,1) Pohjanmaa 89,4 (102,7) Tampere 97,2 (87,5) Turku 107,3 (99,4). Vuoden 2003 aikana Radio Dei tulee kuulumaan lisäksi... Jatkuu
Rovaniemi Lappi

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien sivut

Sanansaattajat (SANSA) on yksi Suomen evankelisluterilaisen kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä. Se on erikoistunut radion avulla tapahtuvaan evankeliumin julistamiseen.
Hyvinkää Uusimaa

Rautavaaran Helluntaiseurakunta

Rautavaaran Helluntaiseurakunnan kotisivut. Tietoa Helluntaista ja uskosta.Juuri sinulle on avoinna ovi rauhaan ja pelastukseen Jeesuksessa, Herrassamme!
Rautavaara Pohjois -Savo



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.