Fennica.Net


Mediakortti

Aikuiskoulutus ja -kurssit: Ta-Vo
Fennica.Net: Koulutus: Aikuiskoulutus ja -kurssit
Uudet   A C E F H J K L M N O P R S T U V  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Vo
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) on Suomen suurimpia aikuisten kouluttajia. Meillä opiskelee vuosittain yli 11 000 opiskelijaa. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat ajanmukaiset oppimismenetelmät ja -ympäristöt, palveluhenkisyys ja asiantuntemus.
Tampere Pirkanmaa

Testauskoulutus.fi

Testauskoulutus ja Prove tarjoaa testauskoulutukset, jotka muuttavat ammattitaitosi ja elämäsi pysyvästi. Parempaan.

The language menu

Learnwell Oy:n aputoiminimi on The Language Menu. The Language Menun nimellä myydään kieltenopetuspalveljuja, käännöksiä sekä valmistetaan materiaalia kieltenopetukseen. The Language menun kotisivuilla voidaan myös suorittaa kiinnostavia kieltenopetukseen liittyviä tehtäviä, valmistaa opetusmateriaalia jonka käyttäjä voi ladata itselleen.
Helsinki Uusimaa

Tilastokoulutus

Tilastokoulutuksen kotisivuilla esitellään koulutustarjontamme, kurssit ja kurssiohjelmat. Sivuiltamme löytyy myös Tilastokeskuksen verkkokoulu, palvelu, joka sisältää itseopiskelumateriaaleja tilastoihin liittyvistä aiheista.
Helsinki Uusimaa

Titeka, tietotekniikkaa kaikille

Tietotekniikan koulutusta tarjoava toiminimi. Erityiskohteena 55+ ikäiset ja erityisryhmät. Koulutuksessa mukana myös ergonomia. Tutustu kotisivuihin.
Lohja Vihti Uusimaa

Turun Ammatillinen Aikuiskoulutuskeskus

Turku Varsinais -Suomi

Täydennyskoulutuskeskus - Seinäjoki

Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

Urano Oy

Urano Oy on energinen valmennus- ja koulutusyhtiö, joka auttaa sinua murtamaan rajoittavat kahleesi ja löytämään sisäiset voimavarasi. Olemme erikoistuneet yksilön ja työyhteisön hyvinvointiin, tehokkaan myyntityön luomiseen sekä johdon ja esimiestyöskentelyn parantamiseen. Vakiomuotoisen valmennuksen lisäksi rakennamme myös yrityskohtaisia kursseja... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Valmennuskurssi kauppakorkeaan

Kauppakorkeaan pyrkivälle tehokas nettivalmennuskurssi. Timo Hentunen kouluttaa yli 25 vuoden kokemuksella. Oppilaista 60 - 75 prosenttia on päässyt vuodesta toiseen sisään kauppatieteelliseen koulutukseen Timo Hentusen Supermaster-kursseilta. Winner.fi on saman kurssin nettiversio.
Helsinki Uusimaa

Voionmaan opisto

Ylöjärvi Pirkanmaa



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.