Fennica.Net


Mediakortti

Uusimaa: Elokuva: Da-So
Fennica.Net: Uusimaa: Taiteet ja kulttuuri: Elokuva ja televisio: Elokuva
Uudet   Tapahtumat   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Da-So
Damage FX Oy

Damage FX Oy on vuonna 2000 perustettu, Espoosta käsin toimiva yritys, joka tarjoaa erikoistehoste- ja elokuvajärjestämispalveluja ja -kalustoa.
Helsinki Uusimaa

DVDNET

DVD-elokuviin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät huippu uutuuksia ja vanhoja klassikoita.
Espoo Helsinki Uusimaa

Filmihullu

Filmihullu on Suomen vanhin elokuvalehti. Filmihullun verkkosivuilla tarjolla mm.valikoidut nettiartikkelit, vuosikertojen sisällysluettelotsekä Nitraattikopio-stripit.
Helsinki Uusimaa

Flow Festival 2018 10.8.2018

Flow esittelee musiikkia laajasti vanhan koulun legendoista ajankohtaisiin tulokkaisiin. Musiikin lisäksi festivaali panostaa visuaaliseen taiteeseen ja ravintolaelämyksiin. Flow Festival järjestetään vanhalla Suvilahden voimala-alueella vain lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Tunnelmallinen miljöö on herätetty henkiin huolellisella... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Helsingin Elokuvaäänitys Oy

Helsingin Elokuvaäänitys Oy tekee elokuvien ja tv-ohjelmien äänituotantoa. Palveluihimme kuuluu kenttä-äänitys, äänisuunnittelu, äänileikkaus, miksaus sekä äänikaluston vuokraus. Toimimme kaiken kokoisissa tuotannoissa mainoksista pitkiin elokuviin.
Helsinki Uusimaa

Helsingin juhlaviikot 17.8.2018

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.Vuonna 2018 Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.–2.9 ja Taiteiden yötä vietetään torstaina 23.8.2018.
Helsinki Uusimaa

IndyVille

IndyVille on Suomen ja Internetin ensimmäinen ja suurin Indiana Jones -aiheinen fanisivusto.
Espoo Uusimaa

LOIKKA -tanssielokuvafestivaali

LOIKKA tekee työtä tanssielokuvan parissa. Tanssi on ollut osa elokuvallista ilmaisua jo pitkään. LOIKKA pyrkiikin edistämään tanssielokuvan kehitystä ja tuotantoa, visionaan nostaa Suomi tanssielokuvan kehitysmaasta sen edelläkävijäksi. LOIKKA pitää sisällään vuotuisen LOIKKA-tanssielokuvafestivaalin, tanssin ja elokuvan ammattilaisille suunnatun... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Pixoff

Pixoff.net on kaikkien elokuvasta kiinnostuneiden kohtauspaikka ja aito yhteisö. Toimimme julkaisukanavana sadoille kotimaisille elokuville ja animaatioille. Elokuvien katselu ja lähettäminen on ilmaista!
Helsinki Uusimaa

Solar Films Inc

Nyt esillä Minä ja Morrison-elokuva, jonka tähtinä ovat Irina Björklund ja Samuli Edelman.
Helsinki Uusimaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.