Fennica.Net


Mediakortti

Elokuva: Ka-Pi
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Elokuva ja televisio: Elokuva
Uudet   Tapahtumat   8 C D E F G H I J K L M O P R S T W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ka-Pi
kaitafilmi video dvd

Kaitafilmien ja kotivideoiden siirtoa DVD:lleBeeta, video8, vhs, vhs-c, s-vhs, mini-dv,´v-2000.Ammattitaidolla nopesati.
Kokkola Keski -Pohjanmaa

Kinotour Oy kotisivut

Kinotour Oy on kiertävä elokuvateatteri. Toimimme lähinnä Varsinais- ja Vakka-Suomessa. Toimintaa on yli 20 eri kunnassa ja sivustolta näet mitä elokuvia pyöritämme parhaillan. Meiltä voit myös tilata elokuvat kaikenlaisiin tapahtumiin. Meiltä hoituu niin ulkoilmanäytökset kun koulukinonäytösetkin.

Kudos pictures

Ladattavia amatöörielokuvia! Monella tasolla seilaavaa juonta, odottamattomia käänteitä ja pimeän reipasta huumoria. TV:stä tuttu!
Rauma Satakunta

Lappeenrannan elokuvateatterit

Lappeenrannan elokuvateatterit Kinoaula ja Nuijamies
Lappeenranta Etelä-Karjala

LOIKKA -tanssielokuvafestivaali

LOIKKA tekee työtä tanssielokuvan parissa. Tanssi on ollut osa elokuvallista ilmaisua jo pitkään. LOIKKA pyrkiikin edistämään tanssielokuvan kehitystä ja tuotantoa, visionaan nostaa Suomi tanssielokuvan kehitysmaasta sen edelläkävijäksi. LOIKKA pitää sisällään vuotuisen LOIKKA-tanssielokuvafestivaalin, tanssin ja elokuvan ammattilaisille suunnatun... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Maailmanloppu: Tiede ja myytit

Tieteeseen perustuvia maailmanloppuskenaarioita sekä maailmanloppu eri myyteissä. Sivustolla on lisäksi maailmanloppuaiheisia elokuvia.

Merrin Taru Sormuten Herrasta

Nämä ovat TSH sivuni käy katsomassa! Täältä löytyy mm. Näyttelijöiden faniosoitteet, juoni paljastusia ja tietty tietoa kaikesta!

Moviezine FreaX

Suomalainen elokuvalehti Internetissä.

Oulun elokuvakeskus Ry

Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Panu Mikkola

Näyttelijä Panu Mikkola, kotisivut Freelancer-näyttelijä Tampere

Pixoff

Pixoff.net on kaikkien elokuvasta kiinnostuneiden kohtauspaikka ja aito yhteisö. Toimimme julkaisukanavana sadoille kotimaisille elokuville ja animaatioille. Elokuvien katselu ja lähettäminen on ilmaista!
Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.