Fennica.Net


Mediakortti

Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut: Pu-Ta
Fennica.Net: Business: Markkinointi, mainonta ja viestintä: Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut
Uudet   A B D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pu-Ta
Puheviestintäpalvelu Argume

Puheviestintäpalvelu Argume on monisäikeinen puheviestintä-alan yritys, jonka palvelutarjonta ulottuu aina puheviestinnän koulutuksesta ja konsultoinnista juonto, - viihde, - media ja PR-palveluiden tarjontaan. Lisäksi autamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa.... Jatkuu
Tampere Pirkanmaa

Rekosen sointu ja kupla ay

Musiikkipalvelua, ohjelmatoimisto , orkestereita, artisteja, studiotoimintaa....
Viitasaari Keski -Suomi

Sallan Poropuisto

Monipuolinen ohjelmapalvelukeskus Sallatunturin läheisyydessä. Poroihin liittyvät ohjelmat, koiravaljakot, vaellukset, maastoruokailut, metsästys-, kalastus- ja marjastusretket.
Salla Lappi

SalpaSafarit

Salpasafarit järjestää hauskoja ja vauhdikkaita tilaisuuksia yrityksille sekä porukoille! Pääosin safareilla liikutaan Salpalinjan alueella Luumäellä niin Moottorikelkoin, kuin Maastoautoin. Täydellinen ja monipuolinen palvelu takaa hauskan safarin!
Luumäki Etelä-Karjala

Seikkailu Oy

Vuonna 1990 perustettu Seikkailu Oy ideoi, suunnittelee ja toteuttaa joukosta positiivisesti erottuvia yritystapahtumia,erikoismatkoja ja outdoor-koulutusta - nimensä mukaisessa hengessä.Erikoisosaamistamme ovat lisäksi tapahtumamarkkinointi, tiimikoulutus ja kannusteohjelmat.
Helsinki Uusimaa

Sissosarena

Sissosarenalla järjestätä unohtumattoman värikuulasodan. Lue lisää nettisivuiltamme.
Espoo Helsinki Vantaa Uusimaa

Skönön safarit Oy Mönkijäsafarit

Skönön safarit Oy on vuonna 1999 perustettu ohjelmapalvelu yritys, joka toimii Jämijärven Jämillä sekä Ikaalisten Kylpylässä.
Espoo Uusimaa

Sonsoma Oy

Unohtumattomia elämyksiä Lapin kauniissa ja ihmeellisessä luonnossa Lähde mukaamme Enontekiön tuntureille ja erämaahan vaeltaen, hiihtäen, lumikengillä, moottorikelkalla tai mönkijän kyydissä. Paikallisten oppaitten mukana pääset elämysretkille kohteisiin, joihin muuten et ehkä lähtisi. Miltä tuntuisi kalastus rautuvesillä ja yöpyminen pilkkiarkissa... Jatkuu
Enontekiö Lappi

Sony Music Entertainment (Finland) Oy

Espoo Uusimaa

Suomen Komiikkateollisuus

Suomen Komiikkateollisuus - Stand-up / komiikkatuotanto.

Taikureita, taikuutta, taikuri Martti Aitolehmä

Taikuri Martti Aitolehmä taikoo ja taikuroi.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.