Fennica.Net


Mediakortti

Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut: Ta-Vi
Fennica.Net: Business: Markkinointi, mainonta ja viestintä: Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut
Uudet   A B D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Vi
Taikuri Ristiharju

Taikuri Juha-Matti Ristiharju tarjoaa tilaisuuksiinne viihdettä, joka muistetaan pitkään.
Rovaniemi Lappi

Tomcom Marketing Communication Oy

Synergialaitos on markkinointiviestintään erikoistunut asiantuntijayritys, joka tuottaa asiakkailleen uusia ideoita, vuorovaikutteisia toimintamalleja sekä kerrannaisvaikutuksia kokonaisviestinnän lähtökohdista.Sivuilla on runsaasti markkinointiviestintää käsitteleviä asiantuntija-artikkeleita, case-esimerkkejä sekä yhteistyömahdollisuuksia.
Helsinki Uusimaa

Tonox Production Oy

Tonox Production Oy on suomalainen ohjelmatoimisto. Meiltä saat seurueellesi ikimuistoiset yritystapahtumat, synttärit tai polttarit. Kerro meille toiveesi, me toteutamme ne!
Helsinki Uusimaa

Trini Tuotanto

Lahti Päijät-Häme

TR-Kielimatkat Oy

TR-Kielimatkat Oy on erikoistunut tarjoamaan ulkomailla tapahtuvaa kielikoulutusta.
Helsinki Uusimaa

Trubaduuri häihin, juhliin, tilaisuuksiin

Olen trubaduuri Vihtori Maijanen Helsingistä.Tarjoan elävää musiikkia juhliin, häihin ja tilaisuuksiin.Ohjelmistoni koostuu tunnetuista pop ja rock-kappaleista.Otan huomioon asiakkaan toiveet ja tilaisuuden luonteen esityksen valmistelussa.Tuon mukanani laadukkaat äänentoistolaitteet ja autoilen sujuvasti ympäri etelä-suomea.
Helsinki Uusimaa

Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy

Tapahtumia aulabaareista areenoilleTapahtumatuotantopalvelut ammattitaidolla: Yleisö- ja yritystapahtumat, kongressit, seminaarit, messut ja messuosastot. Erityisalanamme tapahtumien tekninen ja rakenteellinen suunnittelu ja toteutus. Kalustevuokraus: Pöydät, tuolit, pystypöydät, baaritiskit, buffetpöydät, narikat. Lisäksi teri kokoiset apahtumateltat... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Tärppi Matkat Oy

Kalastusmatkat, chartervene
Parainen Turku Varsinais -Suomi

Uskonnottomat juhlapuhujat ry

Puhujapalveluita uskonnottomiin muistotilaisuuksiin, häihin, nimenantojuhliin ja muihinkin tilaisuuksiin.

Viihdeohjelmat.fi

Esiintyjiä - orkestereita, taikureita, koomikoita, tanssiryhmät - juhliin, syntymäpäiville, merkkipäiville, häihin ja yritysjuhliin.
Espoo Uusimaa

Viihdevinkit -uutiskirje

Viihdevinkit -uutiskirje: yritysjuhlat, yksityistilaisuudet, häät, pikkujoulut jne.Suomen suosituimmman show- ja viihdealaa käsittelevän uutiskirjeen HTML- ja verkkoversio. Uutiskirjeessä paljon hyötytietoa erilaisten tilaisuuksien järjestäjille: yritys- ja yksityistilaisuudet, häät, messut, pikkujoulut, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet, tapahtumat... Jatkuu



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.