Fennica.Net


Mediakortti

Isännöinti ja kiinteistönhoito: Jä-Ov
Fennica.Net: Business: Palvelut yrityksille: Toimitilat, kiinteistötoimi- ja välitys: Isännöinti ja kiinteistönhoito
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Jä-Ov
Jämsän Kiinteistönhuolto Oy

Kiinteistönhuollon omat sivut kaikille
Jämsä Keski -Suomi

Kaivopiha Oy

Helsinki Uusimaa

Kapasity Oy - Tekninen jätehuolto

Kapasity Oy - Tekninen jätehuolto ammattitaidolla ja kokemuksellaKapasity Oy on jätteiden ja jakeitten tiivistäjä. Kapasitylla on ollut toimintaa jo vuodesta 1984.Toimitamme mm. jätehuoltolaitteet, paalaimet, puristimet, murskaimet, briketöinti, jätekuilut ja pyykkikuilut.

Kiinteistöhallinto Kurkihirsi Oy

Tarjoamme kiinteistöhallintopalveluja kaikille niitä tarvitseville tahoille, kuten kiinteistöosakeyhtiöt, yritysten omistamat käyttöomaisuuskiinteistöt sekä yksityiset vuokranantajat. Palvelujamme ovat mm. hallinnollinen ja tekninen isännöinti, huoltokirjat, kirjanpito- ja tilintarkastuspalvelutsekä erilliset vuokranvalvontapalvelut.
Hyvinkää Uusimaa

Kjk Oy - Kiinteistönhuoltoa kokemuksella

Vammala Pirkanmaa

MJT Taito 2000

MJT Taito 2000 tarjoaa yksilöllistä, nuorekasta, täsmällistä ja luotettavaa isännöintipalvelua Turun Seudulla. Ota yhteys!
Turku Varsinais -Suomi

Nyt on elon aika

Toisen sukupolven kotisivujen suunnittelu ja toteutus Firmanet- ohjelmalla / Optinet Oy.Isännöintipalvelut ja tilitoimistopalvelutmyös samasta paikasta.
Nastola Päijät-Häme

Ovenia.fi

Ovenia tuottaa asiakaskeskeisesti kiinteistöjohtamisen palveluita. Yritys vastaa noin 6 miljoonan neliömetrin kokoisen kiinteistökannan hallinnasta.



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.