Fennica.Net


Mediakortti

Oulu: Rakentaminen: In-Po
Fennica.Net: Oulu: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: In-Po
Ins.tsto H. Kanto Oy

Jaara-Kiinteistöt Oy - Rakennuspalvelut

Jaara-Kiinteistöt Oy on Hirsirakentamisen, Rakennus ja remontointialan ammattilainen.Jaara-Kiinteistot Oy:n Kautta saatte projektiinne laajan yhteistyöverkostomme sekä rakennusalanammattilaiset. Asiakaskuntaamme on julkinensektori, yritys- sekä yksityisasiakkaat. Toimintamme käsittää: Hirsirakentamisen ja palvelut, Uudisrakentaminen, Remontti ja Saneeraus,... Jatkuu

Kiratek Oy, kiinteistö- ja rakennetekninen konsultointi

Kiratek Oy;n kotisivut. Tietoa kiinteistö- ja rakenneteknisistä palveluista, kuten huoltokirjat, kuntotutkimukset, laboratoriopalvelut

Kylpyhuoneremontti Oulu

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta ilmettä tai remonttia?Me toteutamme kylpyhuoneremonttiunelmia!Kylpyhuoneeseen teemme ihmeitä hetkessä ja mahdotomat asiat vievät vain vähän aikaa, toisinaan teemme taikoja!

Mittava Koti

Talopaketit yksilöllisesti paketista vaikka muuttovalmiiksi.

Muurauspalvelu Raimo Halonen

Muurauspalvelu Raimo Halonen on varaavien tulisijojen valtuutettu jälleenmyyjä Oulun alueella on. Olemme toimittaneet vuodesta 1987 alkaen kokonaispalveluna tulisijoja uudis- ja saneerauskohteisiin. Jokainen tulisija tehdään vankalla ammattitaidolla ja tuhannen takan kokemuksellaValikoimassamme on Tulikivi- ja Vuoleri-tulisijat ja Tiileri-takat.

Nereus Oy

Nereus Oy perustettiin vuonna 1989, erikoistuen vesikiertoisten lattialämmitysratkaisujen suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin. Nereus on alalla pisimpään toiminut tuotemerkki, jonka laatuun ja kokemukseen luottavat myös kotimaiset rakennusalan huippuosaajat.

Oulun Lukko Oy

avaimet, mekaaniset lukot, heloitukset, sähköiset lukitusjärjestelmät, oviautomatiikka, ovipuhelinjärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät, ovi-ja porttiautomatiikka, rikosilmointinjärjestelmät, videovalvontalaitteet, kassakaapit, nosto-ovet

Oulun Rakennusteho Oy

Oulun Rakennusteho Oy on oululainen rakennusliike. Rakennamme laadukkaita koteja Ouluun ja ympäristökuntiin.

Pohjoisen Sähkö ja Kiinteistö Oy

Sähköasennukset Haukiputaalla, Oulussa, Kiimingissä, Kempeleessä, Oulunsalossa, Iissä sekä sopimuksen mukaan myös muualla pohjoisessa.Teemme mm. omakotitalojen, mökkien, autotallien yms. sähköasennukset edullisesti.Ota rohkeasti yhteyttä!



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.