Fennica.Net


Mediakortti

Turku: Rakentaminen: Ra-Va
Fennica.Net: Turku: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen

Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ra-Va
Rakennusliike A.R. Ahokas Oy - talon rakentamisen ammattilainen

Rakennus A.R. Ahokas on ammattitaitoinen Turkulainen rakennusliike, jonka vahvana toimintaperiaatteena on tarjota asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa rakennuspalvelua. Palveluitamme ovat muun muassa talon rakentaminen, saunaremontit, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ja muut huoneistoremontit. Meiltä myös pienremontit, kuten taulujen kiinnitykset... Jatkuu

Rakennus Silván Oy -Talon rakentaminen ja rappaus

Vuonna 2010 perustettu rappauksiin ja talon rakentamiseen keskittyvä Rakennus Silván Oy tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Pääpalveluitamme ovat talon rakentaminen, rappaus ja saneeraus.

Rakennustoimisto Ritarak - Rakennustoimisto, Teollisuusrakentaminen, Toimitilarakentaminen

Rakennustoimisto Ritarak Oy on lähes 30 vuoden ajan Lounais-Suomessa toiminut rakennustoimisto. Palveluitamme ovat pääasiassa teollisuusrakentaminen ja toimitilarakentaminen KVR-Urakointina(kokonaisvastuu).

Saariston Kaivonporaus Oy

Simons Element - talonrakentamisen edelläkävijä

Simons Element valmistaa omakotitaloja, rivitaloja, tarhoja, kouluja ja kirkkoja korkealuokkaisista puisista suurelementeistä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Sukellus Brygman

Sukellus Bryggman on luotettava ja monipuolinen vedenalaisten töiden erikoisosaaja kilpailukykyiseen hintaan. Otamme vastaan toimeksiantoja koko Suomesta - ympäri vuoden ja vuorokauden.

Taigakaluste - Keittiökalusteet, Kylpyhuonekalusteet

Taiga Kodinkalusteet suunnittelee ja valmistaa muun muassa keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet, säilytyskalusteet, sekä julkiskalusteet julkisiin tiloihin. Keittiöt, liukuovet, komerot ja kylpyhuone/Wc-kalusteet valmistetaan mittojen mukaan juuri Sinun tilaasi sopiviksi.Taiga Kodinkalusteet valmistetaan Perniössä, jokaiselle yksilöllisesti käsityönä... Jatkuu

Varsinaisbitumi Oy

Varsinaisbitumi asentaa teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden rakennusten katoille bitumista, polyesteri­-vahvisteista EUROGUM-katetta.



   Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.