Fennica.Net


Mediakortti

Uusimaa: Rakentaminen: No-Pr
Fennica.Net: Uusimaa: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   2 A C D E F H I J K L M N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: No-Pr
Novosan Oy

Novosan Oy on julkisten vessojen asiantuntijayritys ja täyden palvelun WC-talo. Novosan tarjoaa vedensäästöä ja järkeviä ratkaisuja yleisökäymälöiden strategiseen kehittämiseen liittyen.Vedettömät pisuaarit ja yleisten saniteettitilojen ratkaisut ovat Novosanin päätuotteet.
Helsinki Uusimaa

Otesan Oy - rakennuspalvelu

Otesan Oy on rakennuspalvelu, joka tekee huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit sekä piharakentamistyöt. Otesan Oy tekee lisäksi pinnoite- ja maalaustöitä pääkaupunkiseudulla.
Vantaa Uusimaa

Otsoson oy

Reginox terästiskialtaat, Marmorin valumarmorialtaat, Cersanit saniteettiposliinit sekä Otsoson suihkukulmat
Helsinki Uusimaa

Parketti Juha Oy

Ahkera parkettialan firma jo vuodesta 1996.Työkuvaamme kuuluu kaikki parkettialan työt parketin asennuksesta alkaen sekä ohutsauva- ja erikoiskuvioparkettien valmistus yleisimmistä puulajeista.
Tuusula Uusimaa

Pastelli - kaikki kotisi remontit

Pastelli tarjoaa laadukkaita avaimet käteen remontteja aikatakuulla. Pastellin tuotteita on mm. keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja huoneistoremontti. katso lisää www.pastelli.fi
Vantaa Uusimaa

Pelti- ja Rautatyö Oy

Kattopeltityöt vankalla osaamisellaHyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Huolellisesti toteutettu ja viimeistelty konesaumapeltikatto kestää sukupolvelta toiselle – säästä riippumatta. Peltikatto on varsinainen käsityötaidon mestarinäyte, joka näyttää hyvältä ja jonka laatu on taattu. Pelti- ja Rautatyö Oy:n kokenut työnjohto tukee tarvittaessa suunnittelijoita... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Pelti-Ässät Oy - Peltisepänliike

Pelti-Ässät – ammattitaitoinen peltiseppäsi Uudellamaalla Pelti-Ässät Oy on peltitöihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka toimii Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.
Tuusula Uusimaa

Perfo Oy

Valtakunnan laajin reikälevyvalikoima
Espoo Uusimaa

Perkiön Pelti - Peltisepänliike

Teemme ammattitaidolla julkisivu-, katto- ja peltirakennetyöt koko Uudenmaan alueella yli 40 vuoden kokemuksella.Peltikattotöiden lisäksi teemme kattoja mm. kuparista, sekä kattoihin kiinnitettäviä lumiesteitä. Kattojen valmistamisen ja asentamisen lisäksi huollamme muutenkin kattoja.PeltiseppäPeltisepäntyötRakennuspeltityötVesikatotKonesaumakatotPeltikattotPeltilistatIkkunalistatSyöksytorvetVesikourutJalkarännitLumiesteetKattosillatLapetikkaatKattoturvatuotteetLumenpudotus...
Helsinki Vantaa Uusimaa

Pihkaiset

Tarjoamme puunkaatoa ja kantojyrsintää yksityishenkilöille, taloyhtiöille, isännöitsijöille sekä muille yhteisöille.
Espoo Uusimaa

Priima-Piha

Teemme ulkoalueiden kiveykset, laatoitukset, muurit, terassit, käytävät, istutukset, nurmikot, piha- ja leikkikenttävarusteiden asennukset.Tarvittaessa avustamme käytännön suunnitteluratkaisuissa ja viheralueiden kasvivalinnoissa.Toimimme Helsinki-Hämeenlinna-Tampere -alueella.
Helsinki Uusimaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.