Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti: Co-Si
Fennica.Net: Helsinki: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Co-Si
Compass Group Finland

Compass Group -konsernilla on 510 000 työntekijää ympäri maailman. Olemme yritysten ateria- ja tukipalveluiden markkinajohtaja ja samalla maailman seitsemänneksi suurin yksityinen työnantaja. Toimimme 55 maassa ja liikevaihtomme on yli 20 mrd. euroa, josta Suomen osuus on noin 16 milj euroa. Liketoimintabrändejämme Suomessa ovat Eurest, Eurest Services... Jatkuu

Ikkunahuolto oy Karttunen

Ikkunahuolto Oy Karttunen on toiminut pääkaupunkiseudulla 90-luvun alusta siivouksen erikoispalvelujen toimittajana. Ikkunahuolto oy Karttusen tarjoamia palveluita ovat mm.-ikkunoiden viikko-/kuukausi-/vuosipesut (mm.näytelasienpesu, toimistoikkunoidenpesu)-ikkunoiden tiivistys / korroosiovaurioiden korjaus-muovi-, lino-, kivi- ja puulattioiden pesu... Jatkuu

Kotisiivooja.com

Kotisiivooja.com toimii hyvin yksinkertaisesti. Välitämme vain Premium tason siivousta. Premium tarkoittaa omaa kotipalvelun huippuammattilaista. Tilaa kotisiivoojaa soittamalla meille tai pyydä tarjous. Käytössämme on 100 siivousalan huippuammattilaista. Meiltä löytyy kaikki siivoukseen liittyvät palvelut.

Luxsiivous.fi

MTB Tietoturvapalvelu ( MTB-Siivouspalvelu Oy)

MTB tietoturvapalvelu (MTB-Siivouspalvelu Oy)tarjoaa asiakkailleen alla mainittuja käsittelypalveluita maanlaajuisesti lujalla ammattitaidolla ja kilpailukykyisillä hinnoilla.LUOTTAMUKSELLISTEN AINEISTOJEN TUHOAMINEN:Arkistot, tallenteet, prototyypit, kalvot,astiavuokraus ja kuljetuspalvelut.SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKAROMUN KIERRÄTYSKäytöstä poistetut... Jatkuu

Puhdistuspalvelua Helsinki, Espoo, Vantaa

Graffitien poistoa, julkisivupesua, suojausta, remonttiapu, ikkunapesut, kuumavesipesuri, painepesua

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Saripro Oy Siivouspalvelu

Palveleva siivousalan perheyritys Herttoniemestä, joka hoitaa huolellisesti ja edullisesti niin porrassiivoukset, toimistosiivoukset kuin peruspesut ja ikkunanpesutkin.

Siivousliike Aton

Siivousliike Aton on toiminut jo vuodesta 1983. Meiltä saat ammattitaitoista siivouspalvelua. Siivousliike juuri sinun tarpeisiin!

Siivouspalvelu Siivous Hokkanen Oy

Kaikki siivouspalvelut ammattilaiselta, palveluihin kuuluu mm. kotisiivous, toimistosiivous sekä rakennussiivous. Toimialueena Helsinki ja pääkaupunkiseutu.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.