Fennica.Net


Mediakortti

Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti: De-Hu
Fennica.Net: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N P S T V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: De-Hu
Delux Clean Ky

Delux Clean Ky, Kotisiivousta ja kodinhoitopalveluja. Toimisto-, muutto-, ja loppusiivoukset
Espoo Uusimaa

Dos Line Ky - Siivouspalvelu ja Kotipalvelu

Siivouspalvelu ja kodinhoitopalvelu Tampere ja lähialueet – 20 vuotta puhdasta palvelua. Dos Line tarjoaa laadukasta, yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua kotitalouksille, yrityksille ja kiinteistöille.
Tampere Pirkanmaa

Dsn

Tunnemme alan vaatimuksetPitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi siivousalan ammattilaiset. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. 
Espoo Uusimaa

Dyny Clean Kiinteistö Oy

Dyny Clean Kiinteistö Oy on johtava pintojen suojaukseen ja kunnossapitoon erikoistunut yhtiö. Yhtiön toimialoina ovat kiinteistöjen pintahuoltopalvelut sekä Dyny-puhdistus- ja -suoja-aineiden valmistus. Pintahuollon palvelukokonaisuuteen kuuluvat Dyny-suojakäsittelyt, kristallointi ja hiontatyöt sekä graffitien poistot ja antigraffitisuojaukset.
Viljakkala Pirkanmaa

Ecotek Talohuolto - Kiinteistöhuolto Ähtäri

Kiinteistöhuolto, mökkihuolto, konepalvelut, siivouspalvelut, remontointi Ähtärissä ja lähikuntien alueella
Ähtäri Etelä-Pohjanmaa

Ekokem Oy Ab

Riihimäki Häme

Ekokettu

Tarjoamme ammattitaitoista siivousta Tampereella koteihin ja yrityksille.
Tampere Pirkanmaa

Finntensid

siivous- ja keittiöhygieniatuotteet
Ylivieska Pohjois -Pohjanmaa

Golden Shine Siivouspalvelut

Golden Shine Oy on lietolainen siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita Turussa sekä Liedossa ja Kaarinassa. Toimintamme pääpaino on yrityksille tarjottavissa siivouksissa. Teemme ammattitaidolla kaikki yrityssiivoukset: niin perussiivoukset, tuotantotilasiivoukset kuin ikkunanpesut ja lattianvahaukset.
Kaarina Lieto Turku Varsinais -Suomi

HJM-Kiinteistöpalvelu Oy - Kiinteistöhuolto

HJM-Kiinteistöpalvelu on tarjoaa laadukasta ja luotettavaa kiinteistöhuoltoa Turun alueella. Kiinteistöhuoltopalvelumme pieni koko varmistaa, että meillä on aikaa ja resursseja palvelella asiakkaitamme monipuolisesti ja tehokkaasti. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltopalvelua ympäristöä kunnioittaen.
Turku Varsinais -Suomi

Huushollijelppari Oy

Huushollijelppari Oy tarjoaa monipuolisia Koti- ja Kiinteistöpalveluja. Toimimme pääasiassa Seinäjoen alueella ja olemme auki sopimuksen mukaan.Palveluitamme ovat mm:Pienimuotoiset kodin huoltotyötMonipuoliset siivouspalvelutAvustamis- ja tukipalvelutLastenhoitoapuAsiointiapuPihatyöt ym!
Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.