Fennica.Net


Mediakortti

Jazz, blues, folk, soul: Ar-Ho
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Jazz, blues, folk, soul
Uudet   Tapahtumat   A B D H J K O P R S T W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ar-Ho
Arizona Train

Arizona Train soittaa kantrimusiikkia aidolla amerikkalaisella otteella.Bändi on vuodesta 1995 alkaen esiintynyt mm. ravintoloissa, festareilla sekä yritystilaisuuksissa ja on viime vuosina saanut erityistä suosiota line-dance harrastajien keskuudessa.
Turku Varsinais -Suomi

Black River Bluesman

Black River Bluesman and the Cockroach Combo featuring Kisko Kid:"Not a Dog-gone Thing"(Gecko Yell Records-CD, GEYER-002)Vilpittömän ronskia primitiivibluesia Mustionjoen Deltan juurilta.Kotisivuillamme musiikkinäytteitä uudelta CD:ltä, uutisia maailmalta, arvosteluja, vieraskirja ym
Karjaa Uusimaa

Bloodshot Eyes

Maanmainio kuusihenkinen Rhythm&Blues-orkesteri Helsingistä

Blue River Quintet

Orkesteri Blue River Quintet esittää 1920-1930-luvun hittejä myös suomeksi laulettuna. Kotisivulla on näytteitä ja yhteystiedot.
Pieksämäki Etelä-Savo

Blues-Finland.com

Osoitteeseen www.blues-finland.com on avattu suomenkielinen blues-sivusto. Sivuston tarkoituksena on edistää blues-musiikin asemaa Suomessa. Blues-Finland.com tarjoaa alan uutiset ja kattavat tapahtumatiedot sekä tuottaa lukijoilleen myös syvällisempää ja viihdyttävää materiaalia.
Helsinki Uusimaa

Dave Lindholm (& Canpaza Gypsys) - yhtye

Helsinki Uusimaa

Harri Rautiainen - TeleSwing

Musiikkipitoinen sivu, jolta löytyvät yhteystiedot Teleswing-kvintettiin ja West Side Big bandiin. Englanninkielinen saksofoni ja jazz-hakemisto.

HausLakeJazz -organization's Homepage

Englanninkieliset sivut. Sisältää tietoa HausLakeJazz musiikkifestivaalista ja organisaation järjestämistä muista tapahtumista.
Helsinki Hyvinkää Uusimaa

Helsingin juhlaviikot 17.8.2018

Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.Vuonna 2018 Helsingin juhlaviikot järjestetään 17.8.–2.9 ja Taiteiden yötä vietetään torstaina 23.8.2018.
Helsinki Uusimaa

Hotelli Savonsolmu Beach&Blues Party

Bluesfestarit Pieksämäellä heinäkuussa
Pieksämäki Etelä-Savo  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.