Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Yleistä taiteesta ja kulttuurista: El-Li
Fennica.Net: Helsinki: Taiteet ja kulttuuri: Yleistä taiteesta ja kulttuurista
Uudet   Tapahtumat   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: El-Li
Elävä Keskiaika ryn kotisivut

Elävä Keskiaika ry toimii koko Suomessa. Olemme historian elävöittämisseura alueenamme Eurooppa ja Arabia vuosina 1000-1400 anno domini.

Finnish National Gallery

Flow Festival 2018 10.8.2018

Flow esittelee musiikkia laajasti vanhan koulun legendoista ajankohtaisiin tulokkaisiin. Musiikin lisäksi festivaali panostaa visuaaliseen taiteeseen ja ravintolaelämyksiin. Flow Festival järjestetään vanhalla Suvilahden voimala-alueella vain lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Tunnelmallinen miljöö on herätetty henkiin huolellisella... Jatkuu

Kaapelitehdas

Kaapelitehdas Katto-Meny

Kansallismuseo

Kultti - Kulttuuri - Mielipide- ja Tiedelehtien Liitto Ry

Kulttuuriosuuskunta Partuuna

Partuuna on kulttuurin alojen tuotanto- ja työosuuskunta. Se julkaisee jäsenten ja ulkopuolisten tekijöiden tieto- ja kaunokirjoja ja musiikkia, tuottaa kulttuuritapahtumia ja välittää tutkijoiden, muusikoiden ja taiteilijoiden töitä. Partuunassa työskentelee kustantaja ja tuottaja, kirjailijoita ja kääntäjiä, kulttuurien, koulutuksen, musiikin ja... Jatkuu

Kulttuuritähdet

Ajankohtaiset kulttuurisivustot.Kulttuuritähdet-sivuston antamien tähtien avulla selvität nopeasti ja helposti mm. mikä taidenäyttely on nähtävä, mikä uutuuskirja luettava, mikä teatteriesitys yksinkertaisesti koettava ja mitä ensi-iltaan tulevia elokuvia ei kannata jättää katsomatta.

Liput

Tietoa mistä ja miten hankkia pääsylippuja.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.