Fennica.Net


Mediakortti

Kuntoilu: My-Qi
Fennica.Net: Kauneus ja terveys: Kuntoilu
Uudet   A B E F G H K L M N P Q R S T U V W X Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: My-Qi
Myriad Oy

Hoida mieltäsi ja kehoasi - Pilates- Ja Method Putkisto -ohjausta pienryhmille, yksityisille ja yrityksille. Viihtyisä studio Kalevankadulla.
Helsinki Uusimaa

Naisten Liikuntakeskus Elefit

Jyväskylän ainoa täysin naisten tarpeisiin suunniteltu liikuntakeskus. Täysin uudistettu kuntosali ja toiminnallinen sali. Tule tutustumaan!
Jyväskylä Keski -Suomi

Naistenpäivän kunniaksi -laihdutus- ja juoksublogi

Naistenpäivänä 8.3.2010 lopetin 24 vuotta kestäneen tupakanpolton. Siinä onnistuttua päätin joka vuosi Naistenpäivän kunniaksi luoda uuden tavoitteen. Tavoitteenani vuonna 2011 on laihtua väh. -30 kg Cambridgen avulla ja 11 viikkoa kestävän juoksukoulun päätyttyä juosta 10 km yhtäjaksoisesti.Tämä blogi seuraa näiden tavoitteiden toteutumista.Olen 4-kymppinen,... Jatkuu

Paimion Ykkössali

Paimion Ykkössalin kotisivut. Kaikki tarpeellinen tieto ja info.
Paimio Varsinais -Suomi

Paljasjalkakengät ja varvassukat

Tietosivusto barefoot- ja varvaskengistä, sekä kaikkea näihin liittyvää.

PersonalTrainer1 - Personal Trainerit yhdessä paikassa

Kätevin tapa löytää personal trainer!
Helsinki Turku Tuusula Uusimaa

Personal Trainer - Kuntoon

Personal Trainer- palvelut ja Hieronnat.
Espoo Uusimaa

Porox

Porox tarjoaa palveluja vapaa-aikaan liittyviin ongelmiin. Lähinnä kuntoilijoille tarkoitetut palvelut auttavat kuntoilijoita valitsemaan oikeita välineitä ja oikeita tapoja käyttää niitä. Lisäksi on tulossa henkilökohtaisen kunto-ohjelman tilaaminen matkapuhelimeen SMS viestillä. Sekä useita muita palveluja on suunniteilla. Hiihto, kävely, rullaluistelu,... Jatkuu
Pertteli Salo Varsinais -Suomi

Pro Training Ky

Valmennuspalveluja kuntoiluun, urheiluun ja yrityselämään.Pro Training Ky tarjoaa palveluja kuntoiluun, urheiluun ja yrityselämään. Näillä sivuilla pääset tutustumaan urheiluvalmentamiseen, KuntoKoutsi -palveluun ja Business Coach -palveluun. Sivuilla on myös paljon käytännön ohjeita ja vinkkejä kuntoiluun ja urheiluun.

Pyöräkeskus.fi

Pyöräkeskus.fi on Suomen Pyöräkeskus Oy:n verkkokauppa. Meiltä saat edullisesti laadukkaita polkupyöriä ja sähköpyöriä. Olemme Suomen suurin internetissä toimiva laadukkaiden pyörien pyöräliike. Edustamme mm. seuraavia pyörämerkkejä: Helkama, Felt, Gary Fisher, Trek, Kona, Mirraco ja Schwinn. Tiesithän, että ostamalla meiltä saat kaikki pyörät täysin... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Qicraft

Qicraft on johtava kuntolaitteiden sekä ainutlaatuisten palvelukeskeisten ratkaisujen toimittaja pohjoismaissa sekä Virossa.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.