Fennica.Net


Mediakortti

Uusimaa: Itsepuolustus- ja kamppailulajit: Pr-Wr
Fennica.Net: Uusimaa: Urheilu: Lajit: Itsepuolustus- ja kamppailulajit

Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pr-Wr
Practical Wing Chun Finland

Suomessa toimivien Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu - seurojen (Pori, Tampere, Jyväskylä, Espoo) sivuilla on tietoa lajista, harjoituspaikoista, ajoista jne.
Espoo Uusimaa

Salainen Karate-Dojo

Salaisia Karate-Tekniikoita, Karaten Ase-Tekniikoita, Karate-Sanastoa
Helsinki Uusimaa

Sasuga ry

Oletko harkitsemassa uutta kamppailulajiharrastusta itsellesi? Sasuga ry on helsinkiläinen budoseura, jossa harjoitellaan jujutsua.
Helsinki Uusimaa

Sisu Gym - Kamppailu-Urheilua

Sisu Gym on koko perheen kamppailu-urheilukeskus Järvenpäässä.Sisu Gymillä harjoitellaan mm. Vapaaottelua, Taekwondoa ja Capoeiraa. Lisäksi kolmesti viikossa joogaa ja pilatesta hyödyntävä Sisu Bootcamp.Tutustu monipuoliseen lajivalikoimaamme sivustollamme www.sisugym.com
Järvenpää Uusimaa

Tai Shin Mun Helsinki ry

Tai Shin Mun Helsinki ry. on perinteinen kung fu-koulu, jossa harjoitellaan kiinalaista apina-kung fua. Opetamme aseetonta ja aseellista kamppailua, jota täydennetään kehoa huoltavilla ja vahvistavilla harjoituksilla. Tervetuloa harjoittelemaan perinteistä kung fua.
Helsinki Uusimaa

Ultimate Judo

Paljon kuvia ja tietoa judosta, lukkopainista & vapaaottelusta!
Kerava Uusimaa

Wrange Oy

Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman kunto-, bodaus- ja nyrkkeilyvälineitä, kuntoilijoiden ja urheilijoiden ravintolisiä sekä lisäravinteita.
Helsinki Uusimaa



   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.