Fennica.Net


Mediakortti

Turku: Julkiset palvelut: Ha-Tu
Fennica.Net: Turku: Julkiset palvelut
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ha-Tu
Hammasproteesin valmistus

Hammasproteesin valmistus, pohjaus ja korjaus: Erikoishammasteknikko Sakari Ansaharju, Turku
Muut terveyspalvelut

JHA Trading - Selänhoitopenkki ja selkäkippi

JHA- Laaja valikoima laitteita, välineitä ja erilaisia tarvikkeita kuntoutukseen, kuntosaliin, kuntoiluun sekä myös käytettäväksi fysioterapiaan.
Muut terveyspalvelut

Kunnallisarkistoyhdistys ry

Kunnallisella arkistoalalla toimivien ja siitä kiinnostuneiden valtakunnallinen aatteelinen yhdistys.
Kirjastot ja arkistot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry

Länsi-Suomen pelastusalan Liitto ry - turvallisuuden asialla. Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry edistää jäsenistönsä, kansalaisten, yhteisöjen ja laitosten valmiutta turvata ihmiset, omaisuus ja ympäristö onnettomuuksien aiheuttamilta vaaroilta normaali- ja poikkeusoloissa.
Poliisi, palo- ja pelastustoimi

Lääkäriasema MediMylly

MediMylly on lääkäriasema lähelläsi kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Avoinna aina kun kauppakeskuskin!MediMyllyssä sinua palvelee ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Osuuskunta Finjob

Osuuskunta Finjob on laskutuspalvelu sinulle, joka et halua perustaa omaa yritystä.Palvelupalkkiomme on nyt vain 4 % arvonlisäverottomasta laskutuksesta! Palvelupalkkiossamme ei ole minimiä ja maksimipalkkiommekin on vain 250 euroa. Osuuskunta Finjobin kautta voit työskennellä ilman yrittäjän byrokratiaa ja jättää lakisääteiset velvollisuudet sekä... Jatkuu
Työvoimapalvelut

Sentinvenyttäjät netissä

Sentinvenyttäjien oma sivusto, joka sisältää kuluttajatietoa tuotteiden ja palvelujen hinnan nipistyksestä kiinnostuneille. Artikkeleissa käsitellään mm. hinnanmuodostuksen teoriaa, tuotefaktoja, testivoittajia ja vertaillaan myyjiä ja käytännön nettipalveluja.
Kuluttaja-asiat

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy

St. Erikin Lääkintävoimistelu OyPhone number:02 2501300Address:Yliopistonkatu 26 b 4.krs20100 TurkuOpening hours:maanantaina 8.00–18.30tiistaina 8.00–18.30keskiviikkona 8.00–18.30torstaina 8.00–18.30perjantaina 8.00–17.00lauantaina Suljettusunnuntaina SuljettuKey services / keywords:fysioterapia turku, fysioterapeutti turku, hieronta turku, hieroja... Jatkuu
Muut terveyspalvelut

St. Erikin Lääkintävoimistelu

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa fysioterapiaa ammattitaidolla jo vuodesta 1988.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Turun Fysiokulma

Ammattitaitoista ja osaavaa fysioterapiaa ja hierontaa vuosien kokemuksella. Turun Fysiokulma tarjoaa lisäksi teippauksia, opastusta venytyksiin ja fysikaalisia hoitoja.
Muut terveyspalvelut



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.