Fennica.Net


Mediakortti

Vantaa: Julkiset palvelut
Fennica.Net: Vantaa: Julkiset palvelut
Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Helsingin - Vantaan - Porvoon Osteopatia Klinikka

Osteopatia-, terveys- ja kuntoutuspalvelut. Nikama-, nivel-, pehmytkudoskäsittelyt.Ortopedinen ja klassinen osteopatia.Selkä-, niska-, raajaongelmissa.Koulutettu osteopaatti D.O., M.I.C.O, Kh.ARI KARVINEN 0500 - 888080
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Hierontaiatros

Älä suotta kärsi kivusta - Hierontaiatros auttaa. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja Isto Toropainen tarjoaa laadukkaita hierontapalveluja sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Vastaanotto löytyy Vantaan Myyrmäestä.
Muut terveyspalvelut

Ilmaisupäiväkoti Illusia Oy

Olemme pieni yksityinen päiväkoti, jossa toiminnan punaisena lankana kulkee ilmaisullisuus kaikessa monimuotoisuudessaan. Meillä on lupa tehdä, kokeilla ja oppia! Toimimme pienryhmissä.
Lasten päivähoito

Montessori-päiväkoti Montsa

Montsa on Vantaan Malminiityssä toimiva montessori-päiväkoti.Päivittäinen toiminta perustuu montessorityöskentelyyn. Päiväkodissa on päivittäin luku- ja loruhetkiä, musiikkia sekä ompelua ja rakentelua, leivontaa, ulkoliikuntaa ja lepoa.Toiminta perustuu lapsen kehityksen tukemiseen kunkin lapsen yksilöllisten taipumusten mukaisesti. Jokaisena ikäkautena... Jatkuu
Lasten päivähoito

Myyrmäen Hoitokulma

Myyrmäen hoitokulma jalkaterapia-ja hierontapalvelut. Jalkojenperushoito, kynsihoito, kovettuma-/känsähoito, varpaiden apuvälineet (mm. vaivaisenluuhoito ja vasaravarpaidenhoito). Urheiluhieronta, klassinen hieronta, intialainen päähieronta ja hermoratahieronta.
Muut terveyspalvelut

Psykoterapiapalvelu Ajatus - Psykoterapiaa

Psykoterapiaa Helsingissä, yksilö-ja pariterapia. Myös kriisiajat. Kela-korvattavuus.www.terapeuttipalvelu.fi
Muut terveyspalvelut

Päiväkoti Paimen

Helsingissä ja Vantaalla toimivan yksityisen kristillisen päiväkodin kotisivut. Päiväkoti Paimen tarjoaa lasten päivähoitoa, 0-6-vuotiaille sekä iltapäivähoitoa 1-3 -luokkalaisille.
Lasten päivähoito

Ryhmäperhepäiväkoti Fantti

Ryhmäperhepäiväkoti Fantti on monipuolinen päiväkoti sekä perhepäivähoito lapsille. Tervetuloa sivuillemme tutustumaan toimintaamme!
Lasten päivähoito

Terapia-Ranta

Terapia-Ranta tarjoaa keskusteluapua kriiseissä, ihmissuhdevaikeuksissa, menetyksissä ja muissa psyykkisissä vaikeuksissa. Lisäksi yritys tajoaa koulutusta kriisityön menetelmistä.
Muut terveyspalvelut



   Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.