Fennica.Net


Mediakortti

Varsinais-Suomi: Julkiset palvelut: Os-Wä
Fennica.Net: Varsinais-Suomi: Julkiset palvelut
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Os-Wä
Osuuskunta Finjob

Osuuskunta Finjob on laskutuspalvelu sinulle, joka et halua perustaa omaa yritystä.Palvelupalkkiomme on nyt vain 4 % arvonlisäverottomasta laskutuksesta! Palvelupalkkiossamme ei ole minimiä ja maksimipalkkiommekin on vain 250 euroa. Osuuskunta Finjobin kautta voit työskennellä ilman yrittäjän byrokratiaa ja jättää lakisääteiset velvollisuudet sekä... Jatkuu
Työvoimapalvelut Turku Varsinais -Suomi

Oy Dokto Ab

Oy Dokto Ab myy ja maahantuo korkealaatuisia ambulanssi- ja ensihoitotuotteita.
Muut terveyspalvelut Lieto Varsinais -Suomi

Sagalundin museon kotisivut - Sagalunds museum

Sagalundin ulkoilmamuseossa on 26 rakennusta, museopuisto sekä päärakennus Sagalundgården jossa näyttelyt, kahvila, kuva-arkisto ja museopuoti. Oppaana historialliset henkilöhahmot, kesäisin monenlaisia tapahtumia.
Museot Kemiönsaari / Kemiön alue Varsinais -Suomi

Sairaalasanasto

Sairaalasanasto, taskukokoisessa sanastossa suomennetaan terveydenhuoltoalalla tavallisimmin käytettävät vierasperäiset sanat ja selvennetään laboratoriotutkimusten aiheita ja arvoja.
Muut terveyspalvelut Laitila Varsinais -Suomi

Sentinvenyttäjät netissä

Sentinvenyttäjien oma sivusto, joka sisältää kuluttajatietoa tuotteiden ja palvelujen hinnan nipistyksestä kiinnostuneille. Artikkeleissa käsitellään mm. hinnanmuodostuksen teoriaa, tuotefaktoja, testivoittajia ja vertaillaan myyjiä ja käytännön nettipalveluja.
Kuluttaja-asiat Turku Varsinais -Suomi

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy

St. Erikin Lääkintävoimistelu OyPhone number:02 2501300Address:Yliopistonkatu 26 b 4.krs20100 TurkuOpening hours:maanantaina 8.00–18.30tiistaina 8.00–18.30keskiviikkona 8.00–18.30torstaina 8.00–18.30perjantaina 8.00–17.00lauantaina Suljettusunnuntaina SuljettuKey services / keywords:fysioterapia turku, fysioterapeutti turku, hieronta turku, hieroja... Jatkuu
Muut terveyspalvelut Turku Varsinais -Suomi

St. Erikin Lääkintävoimistelu

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa fysioterapiaa ammattitaidolla jo vuodesta 1988.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit Turku Varsinais -Suomi

Turun Fysiokulma

Ammattitaitoista ja osaavaa fysioterapiaa ja hierontaa vuosien kokemuksella. Turun Fysiokulma tarjoaa lisäksi teippauksia, opastusta venytyksiin ja fysikaalisia hoitoja.
Muut terveyspalvelut Turku Varsinais -Suomi

Turun Luontaishoitola

Turun Luontaishoitolasta mm:AkupunktioAromaterapiaAstrologiaAura-soma-väriterapiaBach-kukkaterapiaBioenergia-informaatiokentän oikaisuEkokampaajaElämäntaidonvalmennus/Soul CoachingEnergiahoitoFytoterapiaHieronta (klassinen)HomeopatiaIntialainen päähierontaJalkahoito / rentoutusKalevalainen jäsenkorjausKoko kehon vyöhyketerapiaRefleksologiaKorvakynttilähoitoLymfahoitoNaprapatia... Jatkuu
Muut terveyspalvelut Turku Varsinais -Suomi

Vahdon VPK

Vahdon VPK:n kotisivut
Poliisi, palo- ja pelastustoimi Vahto Varsinais -Suomi

Wäinö Aaltosen museo

Museot Turku Varsinais -Suomi



   Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.