Fennica.Net


Mediakortti

Kuopio: Kauneus ja terveys: Be-Re
Fennica.Net: Kuopio: Kauneus ja terveys
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Pohjois-Savo Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Be-Re
Be Style

Nuorekas ja viihtyisä parturi-kampaamo ja kauneushoitola kuopion keskustassa. Seuraamme muotia ja koulutamme itseämme aktiivisesti pysyäksemme uusimpien trendien ammattilaisina. Erikoisuutenamme tarjoamme monipuolisia hemmottelupaketteja joissa yhdistyvät kosmetologipalvelut ja kampaamopalvelut. Kunnioitamme jokaisen asiakkaan omaa kauneutta ja autamme... Jatkuu
Kauneudenhoito ja kosmetiikka

Ilme Hair&Beauty

Ilme on vuonna 2004 perustettu kampaamo- ja kauneuspalveluja tarjoava yritys. Panostamme tekijöihimme, asiakkaisiimme sekä palvelun laatuun. Palvelun lähtökohtana on jokainen asiakas omana itsenään. Tehtävämme ei ole luoda uutta ihmistä, vaan vahvistaa luonnetta.
Kampaamot, parturit ja hiukset

Jumikamu - Koulutettu hieroja

Jumikamu tarjoaa klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi myös mobilisoivaa hierontaa ja nivelmobilisaatiota eli nivelten liikkuvuuden edistämistä. Jumikamulta saat hierontapalvelut myös suoraan yrityksen omiin toimitiloihin.
Terveys ja hyvinvointi

Kuntofix

Henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta lisensioidun Personal Trainerin avustuksella. Palveluihin kuuluu myös ryhmäliikunta, luennot ja lisäravinnemyynti.
Muut terveyspalvelut

Kuopion Yliopistollinen Sairaala

Sairaalat, terveyskeskukset, sairaanhoito

Käherrystarvike

Parturi-kampaamotuotteiden ja hiuskoristeiden ja hiuslisäkkeiden peruukkien maahantuoja vuodesta 1952.Palveleva erkoisliike ammattilaisille.
Kampaamot, parturit ja hiukset

Luuntiheys

Luuntiheys.fi kertoo luuntiheyden mittausmenetelmästä, jolla osteoporoosin seulonta on entistä kustannustehokkaampaa ja asiakasystävällisempää.
Muut terveyspalvelut

Lääkäritalo Parannus

Fysikaalinen hoitolaitos Hammaslääkärit Laboratorio Lääkärit
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Reinon ravinto-oppi

Ruokavalioon ja yleisesti ravintoon liittyviä blogikirjoituksia! Kirjoitan blogia ammatillisesti ja osittain aivan harrastuksena. Teksteissä vertaillaan eri tukimuksia, artikkeleita ja asiantuntijoiden sanomisia. Aiheita saa kommentoida ja ehdottaa.
Terveys ja hyvinvointi

Reseda, hyvän olon keskus

Kampaamot, parturit ja hiukset



   Edellinen sivu  Pohjois-Savo Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.