Fennica.Net


Mediakortti

Turku: Kauneus ja terveys: Lä-Tu
Fennica.Net: Turku: Kauneus ja terveys
Uudet   A E H J K L M P S T V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Lä-Tu
Lääkäriasema MediMylly

MediMylly on lääkäriasema lähelläsi kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Avoinna aina kun kauppakeskuskin!MediMyllyssä sinua palvelee ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Mukelomesta Oy

Mukelomesta :: Palveleva lasten- ja nuortenvaateliike
Vaatteet

Parturi Iitukka

Parturi Iitukalta saat kaikki hiusalan työt toiveiden mukaan toteutettuina. Miesten hiustenleikkaus, hiustenvärjäys, päänahan hoito, hiusten pehmennys ja parranajo.Meille ovat tervetulleita myös nuoret ja lapset.
Kampaamot, parturit ja hiukset

PersonalTrainer1 - Personal Trainerit yhdessä paikassa

Kätevin tapa löytää personal trainer!
Kuntoilu

Psykoterapeutti Leena Vaskelainen

Seksuaaliterapia ja ratkaisukeskeinen psykoterapiapalvelu.
Terveys ja hyvinvointi

Punanaamio - "FunHouse"

Se melkein täydellinen juhlatalo! Naamiaisasut, peruukit, naamarit, pilat, taikurivälineet ym. rekvisiitta juhlaan kuin juhlaan (polttarit, naamiaiset, teemabileet, lastenjuhlat, roolipelit jne.).
Vaatteet

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy

St. Erikin Lääkintävoimistelu OyPhone number:02 2501300Address:Yliopistonkatu 26 b 4.krs20100 TurkuOpening hours:maanantaina 8.00–18.30tiistaina 8.00–18.30keskiviikkona 8.00–18.30torstaina 8.00–18.30perjantaina 8.00–17.00lauantaina Suljettusunnuntaina SuljettuKey services / keywords:fysioterapia turku, fysioterapeutti turku, hieronta turku, hieroja... Jatkuu
Muut terveyspalvelut

St. Erikin Lääkintävoimistelu

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa fysioterapiaa ammattitaidolla jo vuodesta 1988.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Tietokonesovellus kotitalouden pitoon

Kotitalouden pidon avuksi on valmistunut tietokoneohjelma. Teemana laihdutuksen työkaluohjelmassa on ylensyönnin, syiden ja ravinnon rahakulujen havainnointi. (Mukana ovat myös auton työajojen päiväkirja ja yleisimmästä liikunnasta liikuntapäiväkirja-modulit, esim. uinti.)
Ruoka, juoma ja ravinto

Turun Fysiokulma

Ammattitaitoista ja osaavaa fysioterapiaa ja hierontaa vuosien kokemuksella. Turun Fysiokulma tarjoaa lisäksi teippauksia, opastusta venytyksiin ja fysikaalisia hoitoja.
Muut terveyspalvelut

Turun Luontaishoitola

Turun Luontaishoitolasta mm:AkupunktioAromaterapiaAstrologiaAura-soma-väriterapiaBach-kukkaterapiaBioenergia-informaatiokentän oikaisuEkokampaajaElämäntaidonvalmennus/Soul CoachingEnergiahoitoFytoterapiaHieronta (klassinen)HomeopatiaIntialainen päähierontaJalkahoito / rentoutusKalevalainen jäsenkorjausKoko kehon vyöhyketerapiaRefleksologiaKorvakynttilähoitoLymfahoitoNaprapatia... Jatkuu
Muut terveyspalvelut



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.