Fennica.Net


Mediakortti

Vantaa: Kauneus ja terveys: Af-Ka
Fennica.Net: Vantaa: Kauneus ja terveys
Uudet   A E F H J K M P R S T W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Af-Ka
AfroSusi & LuovaSointu

Kuntoilu

Ateljeeompelija Kirsi Köykkä

Ateljeeompelija Länsi-vantaalta. Suunnittelu, kaavoitus ja toteutus. Yksilölliset asut, morsiuspuvut, iltapuvut, kaasojen ja morsiustyttöjen puvut sekä vanhojenpäiväpuvut mittatilaustyönä. Myös kodintekstiilejä sekä korjausompelua.
Vaatteet

Energetix-energiakorut

Tutustu korkealaatuisiin ja kauniisiin koruihin nettisivulla tai soita ja sovi esittely puh. 0400-24 23 84.
Terveys ja hyvinvointi

Fitline ravintolisät

Fitline ravintolisät ovat valmistettu viimeisempien standardien mukaisesti ja niiden imeytyvyys on huippuluokkaa. Ravinteiden siirtokonsepti kuljettaa ravinteet sinne missä niitä eniten tarvitaan ja juuri silloin kun niitä tarvitaan, aina solutasolle asti. Ne vahvistavat paitsi vastustuskykyä, myös sydäntä ja verenkiertojärjestelmää. Sertifioidut... Jatkuu
Apteekit, terveystuotteet, lääkkeet

Helsingin - Vantaan - Porvoon Osteopatia Klinikka

Osteopatia-, terveys- ja kuntoutuspalvelut. Nikama-, nivel-, pehmytkudoskäsittelyt.Ortopedinen ja klassinen osteopatia.Selkä-, niska-, raajaongelmissa.Koulutettu osteopaatti D.O., M.I.C.O, Kh.ARI KARVINEN 0500 - 888080
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit

Hierontaiatros

Älä suotta kärsi kivusta - Hierontaiatros auttaa. Koulutettu hieroja, urheiluhieroja Isto Toropainen tarjoaa laadukkaita hierontapalveluja sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Vastaanotto löytyy Vantaan Myyrmäestä.
Muut terveyspalvelut

Hyvänolon Hoitola

Hyvänolon Hoitola on hoitola Vantaalla. Palveluihimme kuuluu mm. hieronta, karvojen poisto ja kiinteytyshoidot. Ihokarvojen poisto sujuu EBF-valoimpulssiaittella, jolla onnistuu ihokarvojen poisto pysyvästi. Tutustu edistyksellisiin hoitoihimme!
Kauneudenhoito ja kosmetiikka

J&R Fitness Store

J&R Fitness Store tarjoaa kuntoilijoille, kilpaurheilijoille, sekä terveydestään huolehtiville kattavan valikoiman eri urheililisäravinteita.
Apteekit, terveystuotteet, lääkkeet

Kampaamo Eira ja Maria Oy

Edullinen parturi-kampaamo Vantaan Korsossa! Nettiajanvaraus 24h
Kampaamot, parturit ja hiukset

Kauneushoitola Adelein - myyrmäki vantaa

KAUNEUSHOITOLA ADELEIN on vuonna 1996 perustettu kauneuden- ja ihonhoidon erikoisliike.Viihtyisä salonkimme sijaitsee Myyrmäessä Vantaalla. Parkkitilaa löytyy heti hoitolan vierestä sekä bussi- ja junayhteydet ovat lähellä.Tarjoamme monipuolisia ja yksilöllisiä ihonhoidon palveluja sinun toiveidesi mukaisesti. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi olemme... Jatkuu
Kauneudenhoito ja kosmetiikka



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.