Fennica.Net


Mediakortti

Oulu: Koti ja asuminen: An-Ki
Fennica.Net: Oulu: Koti ja asuminen
Uudet   A F H I J K L M N O P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: An-Ki
Annistone Anki Kiviniemi LKV

Osaavaa, ystävällistä kiinteistönvälitystä. Ajantasaiset esittelyt myytävistä kohteista.
Kiinteistönvälitys

Arkkitehtitoimisto jorma teppo oy

arkkitehtitoimisto restaurointi-, korjaus- ja uudissuunnitteluun
Arkkitehtuuri, arkkitehtitoimistot

Arkkitehtitoimisto UKI Arkkitehdit Oy

Arkkitehtisuunnittelupalvelut.
Arkkitehtuuri, arkkitehtitoimistot

Avario - arkkitehtisuunnittelupalvelut

Avario tarjoaa arkkitehtisuunnittelu-, visualisointi- sekä CAD-konsultointipalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.
Arkkitehtuuri, arkkitehtitoimistot

Funel - sähkösuunnittelu ja valaistussuunnittelu

Funel on sähkö- ja valaistussuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto. Pitkä kokemus ja viimeisimmän tekniikan tunteminen varmistavat viihtyisän ja turvallisen lopputuloksen. Funel on toiminut vuodesta 2007 kotipaikkana Tupos pohjois-pohjanmaalla. Toimialueena koko Suomi.
Valaistus, lamput

Hifi Studio

Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa myymälöissä, sekä kaikkialla Suomessa verkkokaupassa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet,... Jatkuu
Viihde-elektroniikka

H-Team Mobile

Siirtoseinät, sähkösiirtoseinät, taittoseinät, palje- ja taitto-ovet, liikuntavammais keittiökalusteet ja siirtolauteet.Suunnittelusta asennukseen.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Ins.tsto H. Kanto Oy

Rakentaminen

Jaara-Kiinteistöt Oy - Rakennuspalvelut

Jaara-Kiinteistöt Oy on Hirsirakentamisen, Rakennus ja remontointialan ammattilainen.Jaara-Kiinteistot Oy:n Kautta saatte projektiinne laajan yhteistyöverkostomme sekä rakennusalanammattilaiset. Asiakaskuntaamme on julkinensektori, yritys- sekä yksityisasiakkaat. Toimintamme käsittää: Hirsirakentamisen ja palvelut, Uudisrakentaminen, Remontti ja Saneeraus,... Jatkuu
Rakentaminen

Kiinnitin.info - kostean tilan kiinnitinsarja

Kiinnitin.info kertoo uudenlaisesta ratkaisusta kostean paikan kiinnityksiin.Ratkaisu on kostean tilan kiinnitinsarja, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu kalusteiden ja putkien kiinnittämiseen kosteissa tiloissa. Kyseessä on rakentamisen- ja asumisen ideakilpailussa vuonna 2003 palkittu tuote- ja mallisuojattu keksintö.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pohjois-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.