Fennica.Net


Mediakortti

Turku: Koti ja asuminen: Lä-Ra
Fennica.Net: Turku: Koti ja asuminen
Uudet   A D E F G H I K L M O P Q R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Lä-Ra
Lämpöpumppumies

Lämmitysjärjestelmät
LVI-ala

Maalämmön hinta

Ota selvää paljonko maalämpopumput maksavat
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Maalämpötekniikka Reiman

Maalämmön kokonaisratkaisut
LVI-ala

Mismo Oy - Sähkötyöt ja ilmalämpöpumput

Teemme kaikki sähköalan työt, kuten sähkösuunnittelun, sähköasennukset ja sähkösaneeraukset, rikosilmoitus- ja kiinteistön muut hälytysjärjestelmät sekä ATK- ja antenniverkot. Lisäksi meiltä saat ilmalämpöpumput asennuksineen.
Rakentaminen

Mobile Clinic

Me Mobile Clinicissä pidennämme mobiililaitteesi käyttöikää ja ylläpidämme sen toimintavarmuutta. Korjaamme rikkoutuneet näytöt, vaihdamme väsähtäneet akut uusiin sekä uusimme kamerat ja muut liikkuvat osat tarpeesi mukaan. Tarjoamme myös markkinoiden parhaita lisävarusteita, joilla laitteesi pysyy jatkossa suojattuna ja toimintakunnossa. Teemme työtämme... Jatkuu
Viihde-elektroniikka

Mukelomesta Oy

Mukelomesta :: Palveleva lasten- ja nuortenvaateliike
Vaatteet

Onnimanni, Turun vankiloiden myymälä

Turun kaupungin työkeskuksen ja Turun vankiloiden myymälä. Puutarhakalusteet, pirtinkalusteet, metallituotteet, lasten lelut ja kalusteet, sekalaiset lahjatavarat, työvaatteet, veneet ja kanootit, roska- ja hiekkalaatikot, vaikka mitä...
Puutarha ja kasvit

ParkettiSet

Parketti- ja puulattioiden hionta, lakkaus ja asennus, kaikki alan työt ammattitaidolla. Ilmainen arviointi Turun kaupungin ja lähikuntien alueella. Massiiviparkettien myynti ja asennus. ParkettiSet Tmi Petri Iso-Ilomäki, Turku.
Rakentaminen

Punanaamio - "FunHouse"

Se melkein täydellinen juhlatalo! Naamiaisasut, peruukit, naamarit, pilat, taikurivälineet ym. rekvisiitta juhlaan kuin juhlaan (polttarit, naamiaiset, teemabileet, lastenjuhlat, roolipelit jne.).
Vaatteet

Quick-kaluste - Keittiökalusteita

Quick-kaluste valmistaa ja myy uusia keittiökalusteita sekä saneraa vanhoja.Olemme perehtyneet eri asuntosanerauskohteisiin yli 30 vuoden ajan. Meitä voit kysellä töihin kauemmaksikin, sillä asentajiamme löytyy esim. Espoon ja Jyväskylän suunnalta.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Rakennus Ficaro Oy - Talon rakentaminen, saneeraus ja lasitus

Fixing Ficaro Oy on Turun alueella toimiva rakennusliike, jonka toimipiste sijaitsee Paraisilla. Yrityksen päätoimiala on talon rakentaminen, saneeraus sekä lasitus. Työmme jäljen takaa laaja kokemus rakennusalalta, sekä luotettavat yhteistyöverkostot
Rakentaminen



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.