Fennica.Net


Mediakortti

Tuusula: Koti ja asuminen
Fennica.Net: Tuusula: Koti ja asuminen
Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
LumenLux Store

LumenLux Store on laadukkaisiin kodin ja julkisten tilojen led-valaisimiin erikoistunut verkkokauppa.
Valaistus, lamput

Metrpoli kaluste / Tuusula

Metropoli Kaluste Oy on dynaaminen ja Suomen suurin Stemma-kauppias myymälöiden sijaitessa Pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on pääkaupunkiseudun kattava myymäläverkosto, jossa tehdään luotettavaa huonekalukauppaa merkkituotteilla kilpailukykyisin hinnoin.
Huonekalut

Parketti Juha Oy

Ahkera parkettialan firma jo vuodesta 1996.Työkuvaamme kuuluu kaikki parkettialan työt parketin asennuksesta alkaen sekä ohutsauva- ja erikoiskuvioparkettien valmistus yleisimmistä puulajeista.
Rakentaminen

Pelti-Ässät Oy - Peltisepänliike

Pelti-Ässät – ammattitaitoinen peltiseppäsi Uudellamaalla Pelti-Ässät Oy on peltitöihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka toimii Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.
Rakentaminen

ProTimber

Vaativatkin puunkaadot onnistuvat ammattilaisilta kiipeilytekniikkaa hyödyntäen. ProTimber Oy on erikoistunut vaativiin puunkaatoihin - nopeasti ja edullisesti.
Puutarha ja kasvit

Scanxpress oy

Skandian Grupp valmistaa korkealaatuisia puutavaran suojaus ja hoitotuotteita luonnonmukaisista raaka-aineista. Tuotevalikoimaamme kuuluu Tervapohjainen erikoismaali VÄRILLINEN MAALITERVA joka sopii niin puutavaran käsittelyyn (hirsimökit, laiturit ym) kuin kattojen (katemateriaalit: mineriitti, huopa, tiili ja pelti) huolto ja korjausmaalaukseen.... Jatkuu
Rakentaminen

Simeros Oy - Kaihtimet

Kaihtimet ja sisustustuotteet koteihin ja yrityksiin.
Sisustaminen

Stopkorro Oy Ab - Hiekkapuhallus ja maalaus

Oy Stopkorro Ab on luotettava kumppanisi pintakäsittelyasioissa ja korroosionestossa. Meiltä saat monipuoliset alan palvelut kuten hiekkapuhallukset, ruiskumaalaukset sekä lasikuulapuhallukset. Maalauksessa käytämme pääsääntöisesti kaksikomponenttisia teollisuusmaaleja, joilla saadaan kestävä ja näyttävä pinta.
Rakentaminen

Tähtiantiikki & Design - Antiikin ostoliike & myyntiliike

Tähtiantiikki & Design on on Tuusulassa toimiva osto- ja myyntiliike.
Antiikki

Vesivek Uusimaa Oy

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet



   Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.