Fennica.Net


Mediakortti

Vantaa: Koti ja asuminen: K--Pa
Fennica.Net: Vantaa: Koti ja asuminen
Uudet   A D F H I J K M N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: K--Pa
K-Rauta

K-rauta on kansainvälinen rautakauppaketju, joka tarjoaa parhaat kokonaisratkaisut rakentajalle, kunnostajalle, sisustajalle ja pihan laittajalle. Laajan tuotevalikoiman lisäksi saat K-raudasta muun muassa asiantuntevat suunnittelu-, rahoitus- ja kuljetus- ja asennuspalvelut.
Rakentaminen

Kymppi-Lattiat Oy - Laminaatit laatat kaakelit

Laminaatit, laatat, paneelit, kaakelit sisustusmateriaalien maahantuontia ja myyntiä jo vuodesta 1989. Maahantuomme laatat, laminaatit ja sisustuspaneelit.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

LämpöYkkönen Oy - Ilmalämpöpumput - Maalämpö

LämpöYkkönen Oy keskittyy energiaa ja ympäristöä säästäviin lämmitysjärjestelmiin lähes kaikkialla Suomessa. Tuotteina ovat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys, jäähdytyslaitteet, ilmanvaihtojärjestelmät ja LVI-suunnittelu. Maalämpö ja ilmalämpöpumppu mitoitettuna ja asennettuna kotiisi. Toimipisteet:... Jatkuu
LVI-ala

Maskun Kalustetalo Oy

Suomen neljänneksi suurin valtakunnallinen huonekaluketju. Masku-myymälät: Masku, Vantaa, Hollola, Ylöjärvi
Huonekalut

Metropoli Kaluste

Metropoli Kaluste Oy on dynaaminen ja Suomen suurin Stemma-kauppias myymälöiden sijaitessa Pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on pääkaupunkiseudun kattava myymäläverkosto, jossa tehdään luotettavaa huonekalukauppaa merkkituotteilla kilpailukykyisin hinnoin.
Huonekalut

NAI Premises

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja toimitilojen myyntiin, vuokraukseen, sijoittamiseen ja kiinteistökehittämiseen liittyvissä asioissa.
Kiinteistönvälitys

Nostopalvelu J. Helaakoski

Nostopalvelu J. Helaakoski OyNostopalvelu J. Helaakoski Oy on tarjonnut nostopalveluita pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1989. Toiminta käynnistyi yhdellä Lokomo-autonosturilla ja on siitä vuosikymmenten aikana kehittynyt niin, että tänä päivänä sinivalkoinen kalustomme käsittää jo yhteensä yli 50 nosturia - ajoneuvonostureita ja ristikkopuominostureita... Jatkuu
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Onninen

LVI-ala

Otesan Oy - rakennuspalvelu

Otesan Oy on rakennuspalvelu, joka tekee huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit sekä piharakentamistyöt. Otesan Oy tekee lisäksi pinnoite- ja maalaustöitä pääkaupunkiseudulla.
Rakentaminen

Palikka- ja Palazi-rakennusmenetelmä

Alkuperäiseen suomalaiseen patentoituun keksintöön perustuva PALIKKA ® muottielementti, ANTTU ® pika-antura, PALAZI ® -rakennusmenetelmä ja muut hyvän rakentamisen laatutuotteet 30 vuoden kokemuksella.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Pastelli - kaikki kotisi remontit

Pastelli tarjoaa laadukkaita avaimet käteen remontteja aikatakuulla. Pastellin tuotteita on mm. keittiöremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja huoneistoremontti. katso lisää www.pastelli.fi
Rakentaminen



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.