Fennica.Net


Mediakortti

Uusimaa: Koti ja asuminen: Ko-La
Fennica.Net: Uusimaa: Koti ja asuminen
Uudet   A B C D E F H I J K L M N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ko-La
Korpikorpi Oy - Vesivahinkojen pikakuivaus

Yritys on vahinkoalan auktorisointiryhmän auktorisoima kuivausliike, joka tekee pikakuivauksia omalla patentoidulla kuivaustekniikallaan.
Rakentaminen Vantaa Uusimaa

Kotikolmoset Oy - Kaikki kodin remontit

Kodin remontit Kolmosilta – kaikki kodin remontit yhdestä paikasta.Kokemuksemme keittiöremonteista on opittu Suomen johtavan keittiömerkin palveluksessa ja muut remontit suuren remonttiyrityksen johto-, työnjohto-, asennus- ja myyntitehtävissä.Meidän referensseinämme on 20 vuoden ajalta yli 3000 keittiö-, kylpyhuone- ja sisustusremonttia.Suoritamme... Jatkuu
Rakentaminen Vantaa Uusimaa

Kotirinki Helsinki kotipalvelut

Kotirinki on uudenlainen kodinhoitopalvelu. Peruspalveluna laadukas kotisiivous. Toimimme nyt pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa ja Tampereen seudulla.
Asuminen, asunnon hankinta Helsinki Uusimaa

Kotisohva.com

Olemme koko suomen alueella toimiva huonekaluliike jonka toimipiste sijaitsee Espoossa. Toimimme vankalla ammattitaidolla vuodesta 1994 alkaen. Tarjoamme asiakkaillemme tyylikkäitä ja uudenlaisella designilla valmistettuja huonekaluja ja valaisimia. Painopisteemme ovat asiakastyytyväisyys, Laatu, luotettavuus sekä hinta laatu suhteen takaaminen. Verkkokauppamme... Jatkuu
Huonekalut Espoo Uusimaa

koto.fi

Sivuiltani saat tietoa sisustussuunnittelupalvelusta pääkaupunkiseudulta. Näet myös hinnat mitä sisustussuunnittelu maksaa. Kuvagalleriasta näet toteutuneita projekteja.
Sisustaminen Vantaa Uusimaa

K-Rauta

K-rauta on kansainvälinen rautakauppaketju, joka tarjoaa parhaat kokonaisratkaisut rakentajalle, kunnostajalle, sisustajalle ja pihan laittajalle. Laajan tuotevalikoiman lisäksi saat K-raudasta muun muassa asiantuntevat suunnittelu-, rahoitus- ja kuljetus- ja asennuspalvelut.
Rakentaminen Vantaa Uusimaa

Kukkakauppa Floranna

Kun tavallinen ei riitä, vaan haluat ensiluokkaisen kaunista kukkasidontaa - tule Kukkakauppa Florannaan, Runeberginkatu 30 00100 HELSINKIPalvelemme ark. 10-18 ja la 10-15.Kukkien kotiinkuljetukset ja Interflora.Erikoisosaamisena morsius- ja surusidonta.
Sisustaminen Helsinki Uusimaa

Kultaus- ja kehysliike Virtanen Ky

Täyden palvelun kehysliike. Erikoisosaamisaluettamme on kullatun esineistön entisöinti ja konservointi (kehykset, huonekalut, veistokset yms.).
Sisustaminen Helsinki Uusimaa

Kylpyhuoneneuvonta

Kylpyhuoneen suunnittelu ja remontointi; Tietoa, neuvoja, ohjeita, esimerkkejä, suunnitteluohjelma, kustannusarvionlaskenta, urakanhallinta ym ym.
Sisustaminen Helsinki Uusimaa

Kymppi-Lattiat Oy - Laminaatit laatat kaakelit

Laminaatit, laatat, paneelit, kaakelit sisustusmateriaalien maahantuontia ja myyntiä jo vuodesta 1989. Maahantuomme laatat, laminaatit ja sisustuspaneelit.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Vantaa Uusimaa

Lahden Pihapojat Ky

Lahden Pihapojat on vuonna 1989 perustettu viherrakennusalan yritys. * Puisto ja piha -alueiden rakennus* Istutukset, viheralueiden hoito* Pihakiveyksien ja muurikiveyksien asennus* Suunnittelu ja konsultointipalvelut* Nurmetus kylvö- ja siirtonurmella
Puutarha ja kasvit Mäntsälä Uusimaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.