Fennica.Net


Mediakortti

Pirkanmaa: Koti ja asuminen: Je-Ki
Fennica.Net: Pirkanmaa: Koti ja asuminen
Uudet   A C E G H I J K L M N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Je-Ki
JEPP -piha ja puutarhapalvelut

Tarjoamme kantojen jyrsintää. Kannot poistetaan kantojyrsimellä. Suosittelemme palveluamme mm. omakotitaloille, rivitaloille, mökeille, kunnille ja seurakunnille.Poistamme kannot jauhamalla ne RAYCO-kantojyrsinkoneella pieniksi paloiksi maan tasoon. Kannot saadaan poistettua maasta hyvin hankalistakin paikoista erittäin siististi. Jyrsityn kannon jäänteessä... Jatkuu
Puutarha ja kasvit Toijala Vammala Vesilahti Pirkanmaa

Johnny Sideburns

Johnny Sideburns on suomalainen yritys, joka valmistaa rokkivaatteita ja jolta saat upeat printit esim. puulle ja canvastauluille!
Vaatteet Tampere Pirkanmaa

Jätevesiliike Vestelli

Vestelli toimittaa luotettavat jätevesijärjestelmätSaat Vestelliltä yhdellä tilauksella jätevesijärjestelmän, sekä jätevesisuunnitelman omatoimiasennukseen tai teemme jätevesisaneerauksen Avaimet käteen asennuksena.
LVI-ala Tampere Pirkanmaa

Kaasugrillejä

Kaasugrillien suurin etu verrattuna hiili- ja pallogrilleihin on kaasugrillien tuoma nopeus: grilli syttyy napin painalluksella, ruoka valmistuu tarvittaessa nopeasti korkean lämpötilan ansiosta ja grillin puhdistus sujuu käden käänteessä grilliharjalla grillauksen päätyttyä. Kaasugrilli nopeuttaa ruoanlaittoa myös siinä mielessä että voit huoletta... Jatkuu
Puutarha ja kasvit Kangasala Pirkanmaa

Kalustopuuseppä P. Koivisto Oy

Valmistamme julkisiin tiloihin sopivat näyttävät kiintokalusteet yli 30 vuoden kokemuksella. Lisäksi kaikki kodin kiintokalusteet kuten tiskikaapistot, keittiön kaapistot ja muut kalusteet räätälöidysti.
Rakentaminen Ylöjärvi Pirkanmaa

Katepal Oy

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Tuotteemme ovat tyylikkäitä ja kestäviä. Niiden asentaminen on helppoa.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Lempäälä Pirkanmaa

Kattoremontti Hinta Oy - Katon remontoinnin hinta

Kattoremontti hinta Oy:n kotisivuilta löydät tietoa katon remontoinnin hinnoittelusta. Avullamme voit arvioida oman remonttisi kustannukset. Tarjoamme ilmaisen hinta-arvion, joten voit olla meihin yhteydessä remontteja koskien.
Rakentaminen Tampere Pirkanmaa

Kauhapaja Ky

Suomalaiset puusta valmistetut saunakauhat, kiulut ja ämpärit
Taloustavarat Hämeenkyrö Pirkanmaa

Kehystyspalvelu Galleria Nyström

Ripustuskiskot ja -palvelut.Kotona, toimistoissa, julkisissa tiloissa...Seinään, katon rajaan asennettavat ripustuskiskot ovat sinulle, joka et halua turhia reikiä seiniisi tai haluat muuttaa usein taulujen paikkaa. Avaimet käteen -palvelumme mitoittaa ja asentaa kiskot sekä ripustaa taulut paikoilleen.
Sisustaminen Tampere Pirkanmaa

Kiinnike-Kolmio Oy

Kiinnike-Kolmio Oy toimittaa rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita sekä niissä käytettäviä työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä ja kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä valmistajia.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Tampere Pirkanmaa

Kiinteistönvälitys Havanka Oy, Parkano, LKV [A]

Havanka Oy on kiinteistöalan palveluja tarjoava yritys Parkanossa Pohjois-Pirkanmaalla. Meiltä saat mm. kiinteistönvälitys-, rantakaavoitus-, rakennus- ja rakennesuunnittelu sekä isännöintipalvelut. Tervetuloa sivuillemme tutustumaan palveluihimme!
Kiinteistönvälitys Ikaalinen Kihniö Kuru Parkano Pirkanmaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.