Fennica.Net


Mediakortti

Pohjois-Pohjanmaa: Koti ja asuminen: Hi-Ki
Fennica.Net: Pohjois-Pohjanmaa: Koti ja asuminen
Uudet   A E F G H I J K L M N O P R S T V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Hi-Ki
Hirsiykköset - Hirsitalo-rakentaja

Hirsiykköset toteuttaa räärälintyönä toiveesi omasta hirsitalosta, hirsihuvilasta tai vaikka hirsisaunasta. Tärkein raakaaineemme on ekologinen ja lämmin lamellihirsi.
Rakentaminen Muhos Pohjois -Pohjanmaa

H-Team - Mobile

Siirtoseinät, taittoseinät, paljeovet, turvakalterit, rullarit, liikuntavammais keittiökalusteet ja säätölauteet. Suunnittelusta asennukseen.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Kiiminki Pohjois -Pohjanmaa

H-Team Mobile

Siirtoseinät, sähkösiirtoseinät, taittoseinät, palje- ja taitto-ovet, liikuntavammais keittiökalusteet ja siirtolauteet.Suunnittelusta asennukseen.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Ins.tsto H. Kanto Oy

Rakentaminen Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Jaara-Kiinteistöt Oy - Rakennuspalvelut

Jaara-Kiinteistöt Oy on Hirsirakentamisen, Rakennus ja remontointialan ammattilainen.Jaara-Kiinteistot Oy:n Kautta saatte projektiinne laajan yhteistyöverkostomme sekä rakennusalanammattilaiset. Asiakaskuntaamme on julkinensektori, yritys- sekä yksityisasiakkaat. Toimintamme käsittää: Hirsirakentamisen ja palvelut, Uudisrakentaminen, Remontti ja Saneeraus,... Jatkuu
Rakentaminen Haukipudas Ii Oulu Yli-Ii Pohjois -Pohjanmaa

JK-Remontti Oy

JK-Remontti Oy:n kotisivut. Lue sivuiltamme lisää toiminnastamme, ja ota yhteyttä!
Rakentaminen Ylivieska Pohjois -Pohjanmaa

Jykevä koti

Olemme valmistaneet taloja jo vuodesta 1978 lähtien. Talorakenteiden innovaatio ratkaisujen kehittämisen olemme aloittaneet vuonna 1985. Talotuotannon olemme lopettaneet kuusi vuotta sitten ja keskitymme kehittämään uusia talorakenteita.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Pudasjärvi Pohjois -Pohjanmaa

Kempeleen Mattomyynti ja Kutomo

Kempeleen Mattomyynti ja Kutomo Kyon vuonna 1983 perustettu mattokutomo ja matonvalmistuksen tarvikemyyntiin erikoistunut yritys. Yrityksen liiketilat sijaitsevat Kempeleessä.
Sisustaminen Kempele Pohjois -Pohjanmaa

Kiinnitin.info - kostean tilan kiinnitinsarja

Kiinnitin.info kertoo uudenlaisesta ratkaisusta kostean paikan kiinnityksiin.Ratkaisu on kostean tilan kiinnitinsarja, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu kalusteiden ja putkien kiinnittämiseen kosteissa tiloissa. Kyseessä on rakentamisen- ja asumisen ideakilpailussa vuonna 2003 palkittu tuote- ja mallisuojattu keksintö.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kipkop Store

Kipkop Store on Suomalainen näyttävien Pleaser, Funtasma, Bordello, Demonia ja Pin Up kenkien verkkomyymälä, joka toimittaa naisten korkokengät omaksesi suoraan maailman johtavilta jalkinevalmistajilta. Varastoimme kaikki tuotteet Suomessa. Saat tilauksesi perille jopa seuraavaksi päiväksi, ilman toimituskuluja.
Jalkineet Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kiratek Oy, kiinteistö- ja rakennetekninen konsultointi

Kiratek Oy;n kotisivut. Tietoa kiinteistö- ja rakenneteknisistä palveluista, kuten huoltokirjat, kuntotutkimukset, laboratoriopalvelut
Rakentaminen Oulu Pohjois -Pohjanmaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.