Fennica.Net


Mediakortti

Koti ja asuminen: Pe-Pe
Fennica.Net: Koti ja asuminen
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pe-Pe
Pekulin Oy

Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Orimattila Päijät-Häme

Pellettilämpö Oy

Toiminta-ajatuksemme on markkinoida, myydä ja asentaa laadukkaita pellettilämmitysjärjestelmiä. Tervetuloa kotisivuillemme!
Rakentaminen

Pellettipojat - vaihtoehtoenergia ja pelletit

Pellettipojat Ky on vaihtoehtoenergiaan erikoistunut yritys, jonka tärkein toiminta-ajatus on kotimaisten biopolttoaineiden, aurinko- ja tuulienergian tehokas hyötykäyttö.
Rakentaminen

Pellopuu Oy - Hirsirakennukset: hirsimökit, hirsitalot.

Pellopuu Oy on Lapin Punahongan ydinkasvualueella toimiva nykyaikainen hirsitalotehdas, jolla on pitkät perinteet. Tehtaalla on reippaasti yli 50 vuoden kokemus hirsirakentamisesta ja perinnetietoa ja osaamista jo sadan vuoden takaa. Talotehdas ja pääkonttori sijaitsevat kauniissa Turtolan kylässä Tornionlaaksossa, Tornionjoen rannalla.
Rakentaminen

Pelti- ja Rautatyö Oy

Kattopeltityöt vankalla osaamisellaHyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Huolellisesti toteutettu ja viimeistelty konesaumapeltikatto kestää sukupolvelta toiselle – säästä riippumatta. Peltikatto on varsinainen käsityötaidon mestarinäyte, joka näyttää hyvältä ja jonka laatu on taattu. Pelti- ja Rautatyö Oy:n kokenut työnjohto tukee tarvittaessa suunnittelijoita... Jatkuu
Rakentaminen Helsinki Uusimaa

Peltikauppa.com - peltikattojen ja metallien verkkokauppa

Peltikatot netistä edullisesti. Toimitamme tavarat työmaalle.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Peltisepänliike Vesa Ilomäki - Pönttöuuni.net

Haaveena wanhan ajan pystymuuri / pönttöuuni? Peltisepänliike Vesa Ilomäki valmistaa perinteiset pönttöuunin kuoret käsityönä galvanoidusta pellistä tai kuparista. Tule ja tutustu mm. työnäytteisiimme.
Rakentaminen Suolahti Keski -Suomi

Peltityo-Ranua.fi

Rakennuspeltityöt
Rakentaminen Ranua Lappi

Peltityö Lindber

Kattotyöt vahvalla ammattitaidolla vuodesta 1977 lähtien. Kauttamme saumapeltikatot ja kuparikatot Etelä-Suomen alueelle.
Rakentaminen

Pelti-Ässät Oy - Peltisepänliike

Pelti-Ässät – ammattitaitoinen peltiseppäsi Uudellamaalla Pelti-Ässät Oy on peltitöihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka toimii Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.
Rakentaminen Tuusula Uusimaa

Perfo Oy

Valtakunnan laajin reikälevyvalikoima
Rakentaminen Espoo Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.