Fennica.Net


Mediakortti

Jyväskylä: Koulutus: Ag-Jy
Fennica.Net: Jyväskylä: Koulutus
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Keski-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ag-Jy
Agoramedia

Agoramedia on Agora Centerin tieto- ja mediapankki, josta löydät kaikki tutkimusyksikköä koskevat artikkelit ja tiedotteet. Agora Center on Jyväskylän yliopiston monitieteinen erillislaitos, jonka tavoitteena on vastata tietoyhteiskunnan luomaan haasteeseen: Yhdistää eri tieteenalat ja osaaminen. Samalla tavoin kuin Agora, myös Agoramedia on ihmisen... Jatkuu
Yliopistot

Autokoulu Koljander Oy

Olemme monipuolisesti palveleva autokulu. Koulussamme on runsaasti aikatauluvaihtoehtoja teoriatunneissa ja monipuolinen ajokoalusto. Kaikki automme ovat ilmastoituja. Suomen Autokoululiiton jäsenenä koulumme on hyväksytty ISO 9001 ja Iso 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmiin. Kannattaa kysyä tarjous kurssista.
Aikuiskoulutus ja -kurssit

Dio Koulutus Oy - Turvallisuus, teknologia ja johtaminen

Dio Koulutus on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tekniikan alan koulutuksia yritysten tarpeisiin. Koulutuksista löydät muun muassa sähköturvallisuuteen liittyviä koulutuksia.
Muu koulutus

Intotalo - Yritysjohtaminen

Intotalo Oy toteuttaa yritysjohdon valmennusohjelmia ja yritys on toiminut jo vuodesta 2001 saakka. Intotalo tunnetaan innostavasta ja tekemiseen kannustavasta otteesta.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Jyväskylän Koulutuskeskus Oy

Koulutuskalenteri. Työyhteisöjen kehittäminen. Konsultaatiopalvelut.
Muu koulutus

Jyväskylän Koulutuskeskus Oy

Jyväskylän Koulutuskeskus Oy on tuottanut yritysten ja yhteisöjen koulutus- ja asiantuntijapalveluita jo vuodesta 1978 alkaen.Palveluihimme kuuluvat työyhteisöjen kehittäminen, työyhteisökohtaiset työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut, avoin kurssitoiminta sekä julkaisutoiminta.Jyväskylän Koulutuskeskus Oy:n kouluttajat edustavat alan vankinta asiantuntemusta... Jatkuu
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Jyväskylän Normaalikoulu

Peruskoulu

Jyväskylän yliopisto

Yliopistot

Jyväskylän yliopisto - Matematiikan Laitos

Yliopistot

Jyväskylän yliopisto - Tietojenkäsittelytieteiden Laitos

Yliopistot



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Keski-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.