Fennica.Net


Mediakortti

Seinäjoki: Koulutus
Fennica.Net: Seinäjoki: Koulutus
Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Etelä-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Alexander-tekniikka Matti Harilo

Elämänlaatua Alexander-tekniikalla!Tasapaino, vapaus, läsnäolo Alexander-tekniikassa on kyse oppimisesta. Sen avulla voit tulla tietoiseksi kehoasi ja mieltäsi vuosikausia rasittaneista tottumuksista – ja vapautua niistä.
Muu koulutus

Laulukoulu

Laulukoulu tarjoaa lauluopintomahdollisuuksia aikuisille joko lyhytkursseilla, Laulukoulun johdantovuoden puitteissa tai 160 OV Laulajan, laulupedagogin tai lauluterapian opintosuuntauksille. Opetus suomeksi, englanniksi ja saksaksi.
Aikuiskoulutus ja -kurssit

PNP crossing borders

PNP Crossing Borders on kieli- ja kansainvälistymistä tukevia palveluja tarjoava yritys. PNP:llä on laaja kielten ja kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijaverkosto aina kielen perusopetuksesta ja käännöspalveluista kansainvälisen kaupankäynnin ja markkinoinnin konsultaatioon. Autamme suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin... Jatkuu
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulut

Solutum Oy

Kehitämme yrityksen kilpailukykyä ja henkilöstön osaamista:Liiketoiminta-, teknologia- ja osaamisstrategiatToimintaprosessien kehittäminenProjektityöskentelyn kehittäminenKansainvälinen yritysyhteistyöKansainvälisten T&K projektien valmistelu ja toteutusKehittämisrahoituksen konsultointi
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Täydennyskoulutuskeskus - Seinäjoki

Aikuiskoulutus ja -kurssit



   Edellinen sivu  Etelä-Pohjanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.