Fennica.Net


Mediakortti

Koulutus: La-Ma
Fennica.Net: Koulutus
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Ä Å Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: La-Ma
Laurea - ammattikorkeakoulu yhteishaku

Laurea tarjoaa kattavasti korkeakouluopetusta työelämälähtökohtaisesti. Yhteishaut ovat keväisin ja syksyisin. Laurea on Suomen palkituin ammattikorkeakoulu.
Ammattikorkeakoulut Hyvinkää Kerava Uusimaa

LearnLife koulutus

LearnLife Oy tarjoaa viestintä- ja koulutuspalveluita sekä tiloja erilaisille tiimeille elämyksellisessä oppimisympäristössä.
Aikuiskoulutus ja -kurssit Porvoo

Leikkiä Ikä Kaikki - T:mi Allomaari

Valikoimastamme opetukselliset pelit sekä palapelit ikäryhmittäin. Päättelytehtävät ja rakennussarjat. Apuvälineet toiminta-, puhe- ja fysioterapeuteille. Välineet esitykisellisiin leikkeihin sekä musiikilliseen ilmaisuun.
Pedagogiikka ja opettaminen Hausjärvi Häme

Liikearkistoyhdistys ry

Liikearkistoyhdistys ry on perustettu vuonna 1960. Yhdistyksen toiminta-ajatus on kehittää yritysten ja muiden elinkeinoelämän yhteisöjen ja organisaatioiden tietojen hallintaa ja palvelua sekä arkistointia. Yhdistyksen päämääränä on edustaa samalla alan korkeinta asiantuntemusta Suomessa ja toimia niin että jäsenyhteisön asiakirjahallinto ja arkistotoimi... Jatkuu
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Liikennekoulu Huikko

Liikennekoulu Huikon kotisivut. Toimipisteet Jämsässä ja Joutsassa. Tervetuloa!
Muu koulutus Joutsa Jämsä Keski -Suomi

Liikennekoulu Kaakinen

Nuorekas ja kehitystä seuraava autokoulu. Unelmoitko ajokortista ja autosta tai moottoripyörästä? Suunnitteletko ammattikuljettajan koulutusta? Liikennekoulu Kaakinen on nuorekas ja kehitystä seuraava autokoulu. Laatuopetustamme on saanut jo noin 6000 oppilasta. Olemme vakavarainen perheyhtiö joten voit turvallisesti tulla meille nuorekkaiden sekä... Jatkuu
Muu koulutus Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Liiketalousopisto Helsinki Malmi

TERVETULOA OPISKELEMAAN LIIKETALOUTTA, TIETOJENKÄSITTELYÄ TAI MATKAILUA! Liiketalousopistolla on lähes 50 vuoden kokemus kaupallisen alan kouluttajana.
Ammatillinen opetus Helsinki Uusimaa

Linnalan Setlementti

Linnalan Kansalaisopisto tarjoaa koulutuspaveluja Savonlinnanseudulle. Kurssitoimintaan sisältyy tietotekniikka, kielet, musiikki, taide, kotitalous sekä monia muita alueita.
Aikuiskoulutus ja -kurssit Savonlinna Etelä-Savo

Lukiolaisten Liitto

Opiskelu ja opiskelijajärjestöt Jyväskylä Keski -Suomi

M2Talent - Oikeita ihmisiä oikeisiin markkinoinnin ja myynnin työtehtäviin

M2Talent on uudenlainen myynnin ja markkinoinnin rekrytointiyritys, joka järjestää oikeita ihmisiä oikeisiin markkinoinnin ja myynnin työtehtäviin.Tämä tapahtuu helposti ja joustavasti alan pitkän kokemuksen ja laajan verkoston turvin. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Pohjanmaalla, mutta myös muualta tulleet toimeksiannot ovat tervetulleita....
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen Helsinki Uusimaa

Maaseudun Sivistysliitto R.Y.

Aikuiskoulutus ja -kurssit Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.