Fennica.Net


Mediakortti

Koulutus: Nl-Op
Fennica.Net: Koulutus
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Ä Å Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Nl-Op
NLP-Instituutti Oy

Muu koulutus * lohjan kunta

Nuori yrittäjyys NY - Ung företagsamhet UF

Nuori yrittäjyys - Ung företagsamhet on kansainvälinen järjestö, joka koordinoi liike-elämälähtösiä yrittäjyyskasvatuksen koulutusohjelmia yläasteilla, lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Vuosi yrittäjänä -ohjelma antaa 15-20 vuotiaille nuorille mahdollisuuden perustaa oman NY-yrityksen ja pyörittää sitä kokonaisen lukuvuoden ajan. Me emme... Jatkuu
Muu koulutus Helsinki Uusimaa

Nylands Svenska Yrkeshögskola

Ammatillinen opetus Espoo Uusimaa

Odeco

Odeco on 1984 perustettu organisaatioiden kehittämiseen, johdon ja asiantuntijoiden konsultointiin, valmennukseen ja koulutukseen, esimiesvalmennuksiin ja psykologisiin soveltuvuustutkimuksiin sekä henkilöarviointiin erikoistunut asiantuntijayritys.Toimimme kansallisten ja kansainvälisten organisaatioiden inhimillisten resurssien ja prosessien tutkimus-... Jatkuu
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen Jyväskylä Keski -Suomi

Offire Oy

Offire Oy - ensiapu -ja paloturvallisuuskoulutustaOffire Oy on paloturvallisuus- ja ensiapukoulutuksiin, tulityökursseihin ja turvallisuussuunnitelmien konsultointiin erikoistunut yritys. OFFIRE Oy kouluttaa yritysten ja yhteisöjen työntekijöitä toimimaan oikein erilaisissa onnettomuustilanteissa ja sairauskohtauksissa.
Muu koulutus

Oma Tyyli Jutta Väissi

Oma Tyyli Jutta Väissi on pukeutumispalveluja tuottava ja toteuttava yritys. Yritys tarjoaa pukeutumiseen liittyviä suunnittelu-, neuvonta-, koordinointi- ja konsultointipalveluja yrityksille, yhdistyksille, järjestöille sekä yksityishenkilöille - miehille ja naisille.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen Helsinki Uusimaa

Onnellisuusopisto

Onnellisuusopisto on henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen palveluja tarjoava yritys. Kahdeksan ammattilaiskouluttajan monipuolisesta osaamisesta löytyy vastaus monenlaisiin tarpeisiin ja toiveisiin aina työnohjauksesta naurujoogaan.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen Helsinki Uusimaa

Opetusalan koulutuskeskus OPEKO

Opetusalan koulutuskeskus Opeko on valtakunnallinen, verkostoperiaatteella toimiva opetusalan jatko- ja täydennyskoulutuksen asiantuntijaorganisaatio, joka järjestää täydennyskoulutusta ensisijaisesti opetusalan henkilöstölle sekä tarjoaa koulutus-, konsultointi- ja kehittämispalveluja asiakkaiden tarpeen mukaan.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Opetushallitus/Edu.Fi

Koulutus Helsinki Uusimaa

Opetushallitus

Pedagogiikka ja opettaminen Helsinki Uusimaa

Opetusministeriö

Pedagogiikka ja opettaminen Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.