Fennica.Net


Mediakortti

Pirkanmaa: Taiteet ja kulttuuri: Su-Ta
Fennica.Net: Pirkanmaa: Taiteet ja kulttuuri
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Y Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Su-Ta
Suomimetalli

Suomimetalli.cjb.net on suomalaiseen metallimusiikkiin keskittyvä palvelu. Sivuilta löydät varmasti tuoreimmat uutiset, levyarvostelut, tulevat julkaisut, keikat, Mp3:set ja paljon muuta!
Pop- ja rock-musiikki Kylmäkoski Pirkanmaa

Super Brovaz

Super Brovaz on tuhti trio ja joka tulkitsee rapin uusia ulottuvuuksia.
MP3-musiikki Tampere Pirkanmaa

Taide, kuvataide ja veistokset | Gösta Serlachiuksen taidemuseo

Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelmat ovat merkittävimpiä yksityisiä taidekokoelmia Pohjoismaissa. Ne koostuvat Suomen taiteen klassikkojen teoksista ja vanhan eurooppalaisen maalaustaiteen kokoelmasta.
Galleriat ja näyttelyt Mänttä Pirkanmaa

Tammertekniikan Verkkokauppa

Tammertekniikka kustantamaa ja julkaisemaa oppimateriaalia ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja korkeakoulujen tarpeisiin. Verkkokaupassa opiskeloija-alennuksia ryhmätilauksista.
Kirjakaupat Tampere Pirkanmaa

Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff

Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff on elinvoimainen, hyväntuulinen ja positiivinen taidetanssioppilaitos, jossa opetuksen perustana on saada kaikkien fyysiset ja psyykkiset voimavarat liikkeelle.Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff antaa monipuolista, tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää, korkeatasoista... Jatkuu
Tanssitaiteet Tampere Pirkanmaa

Tampereen Kaupunginkirjasto

Kirjastot ja arkistot Tampere Pirkanmaa

Tampereen Teatteri

Teatteri Tampere Pirkanmaa

Tampereen vanhan musiikin ystävät

Klassinen musiikki Tampere Pirkanmaa

Tampereen Ylioppilasteatteri ry

Tampereen Ylioppilasteatteri on Pirkanmaan merkittävimpiä harrastajateattereita. Teatteri on perustettu v. 1960. Näyttämö sijaitsee aivan keskustassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12-14.
Teatteri Tampere Pirkanmaa

Tanssi- ja viihdeorkesteri Kaposet.

Tanssi- ja viihdeorkesteri Kaposet kotisivu.Kaposet on nelihenkinen tamperelaisorkesteri, joka taitaa tanssimusiikin koukerot humpan pumppaamisesta tangon taikomiseen. Notkein ottein taittuu niin rock kuin pop. Eikä siinä vielä kaikki: kaiken takana on palava halu viihdyttää juhlakansaa ja nostaa kinkerien tunnelma kattoon.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Tampere Pirkanmaa

Tanssiteatteri MD

Tanssiteatteri MD tarjoaa laadukasta nykytanssia lapsille ja aikuisille. Tanssiteatteri MD on myös yksi Tampereen ammattiteattereiden Teatteritiimin kuuluvista teattereista. Tervetuloa viihtymään.
Tanssitaiteet Tampere Pirkanmaa



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.