Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Tieteet: He-Le
Fennica.Net: Helsinki: Tieteet
Uudet   A E F H I J K L M N O P S T V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: He-Le
Helsingin Yliopisto - Psykologian Laitos

Yliopistot

Ideaport

Elektroniikan tietoa, rakennussarjoja, ohjeita
Teknilliset tieteet

Islam-opas

Islamia esittelevän sivuston aiheita ovat mm. jumalan olemassaolo ja ominaisuudet, islamin viisi pilaria, Koraani, profeetta sekä ruokasäännöt. Lisäksi suomalaisia moskeijoita, linkkejä ja FAQ.
Teologia, uskontotiede

Jakomäki - kautta vuosien

Jakomäki - kautta vuosien. Kuvia ja hieman historiaa....
Historia, arkeologia

Kanjikaveri

Kanjikaveri-sivustolla voit opiskella japaninkielen alkeita: peruskielioppia ja japanilaista kirjoitusjärjestelmää. Sivut ovat painottuneet erityisesti japanin kirjoittamisen opettamiseen, niillä voi opiskella hiragana- ja katakana-tavumerkit sekä kiinalaisperäisiä kanjeja. Sivuilta löytyy myös suhteellisen laaja suomi-japani-suomi -sanakirja.
Kielitiede ja kielet

Karttakeskus Oy - paikkatietoaineistot

Maantiede ja geologia

Kibron Inc.

Pintakemian mittalaitteiden valmistus ja myynti
Biologia

Krista Pyykönen

Krista Pyykönen on viulutaiteilija ja musiikkipedagogi. Hän toimii ammattimuusikkona, viulunsoiton opettajana ja luovien musiikkityöpajojen ohjaajana.
Pedagogiikka ja opettaminen

K. Uusitalo

Topics: - Theory of empirical distribution function - Extreme value analysis - Spatial interpolation - Extreme precipitation - Forest line ecology and Holocene climate - Alcohol consumption, nutrition and BMI - A loop antenna for HF, Regenerative circuit - Other topics will be added later
Matematiikka ja tilastotiede

Kuvataideakatemia

Yliopistot

Lexitec

Lexitec online-atk-sanastot englanti-suomi-englanti on juuri avattu yleisölle. Tervetuloa tutustumaan myös muuhun online-tarjontaamme: kielipalvelukyselyt tarjoavat vuorovaikutteisen foorumin kieliseikoista kiinnostuneille, Lexitec Magazine tarjoaa toimituksellista ainesta kielestä, sanakirjoista, atk:sta ynnä muusta, linkit tarjoavat kommentoituja... Jatkuu
Kielitiede ja kielet



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.