Fennica.Net


Mediakortti

Retkeily ja vaellus: Nu-Tm
Fennica.Net: Harrasteet: Luonto ja eläimet: Retkeily ja vaellus
A B E H K M N P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Nu-Tm
Nuortti - Matkakertomus vuodelta 2005

Rovaniemeläis-oululaisen kolmen hengen retkikunnan matkakertomus vuonna 2005 tehdystä kolmen yön vaellusreissusta Urho Kekkosen kansallispuiston kaakkoiskulman merkitylle Nuorttin retkeilyreitille (reitin pituus noin 40 km).

Partire Oy:n kotisivut

ICER's liukuesteet laitetaan jalkineen alle estämään liukastumista. Finnplaza palvelustamme löydät myös muita hyviä tuotteita.
Helsinki Uusimaa

ProGear verkkokauppa

Laatumerkkien verkkokauppa; Leatherman, Victorinox, Maglite, Photon, Thermos, Sapphire, Wenger ym. Nimi ja logo-merkkaukset.

Raumanmeren Ohjelmapalvelut

Selkämeren kansallispuistoon alueella toimiva merellinen ohjelmapalveluja tuottava yritys.Järjestämme melontaretkiä ja kokeiluja, sukelluskokeiluja ja sukelluskursseja, vesijetti ja veneretkiä, kalstusta ja saaristövaellusta.
Rauma Satakunta

Retkiluistelu

Teemme työtämme vuosikymmenien kokemuksella ja uskomme asiaamme niin, että uskallamme tuoda palvelumme ja tuotteemme myös kaikkien tavoitettavaksi.
Jämsä Keski -Suomi

Saarijärven Eräpalvelut ky

Elämyksiä Keski-Suomalaisessa luonnossa.
Saarijärvi Keski -Suomi

Scandinavian Outdoor Store

Scandinavian Outdoor Store myy maailman parhaita retkeily- ja ulkoiluvälineitä huippuvalmistajilta kuten Haglöfs, Fjällräven, Halti, The North Face, Marmot, Joutsen, Millet... Valikoimamme on maan suurin ja toimitukset erittäin nopeat. Tervetuloa!

Tavgevarri

Hyvä tukikohta retkeilyyn ja vaelluksille
Inari Lappi

Tervaksentekijät

Tervaksentekijät on Hervannan kaupunginosassa Tampereella toimiva partiolippukunta, joka on perustettu syksyllä 2008.
Tampere Pirkanmaa

T:mi Ilpon Katiska

Eteläpohjalainen eräliike. Olemme luonnossaliikkujan erikoisliike. Voit olla vaikka lintubongari taikka metsuri, mutta silloinkin varastostamme saattaa löytyä juuri ne tarvitsemasi tuotteet, sillä valikoimamme kattaa kalastuksen, metsästyksen ja muun luonnossa liikkumisen ohella myös metsän- ja puutarhanhoidon tuotteet. Ei muuta kuin tervetuloa tutustumaan......
Evijärvi Etelä-Pohjanmaa

TMIL - Erä ja luontoretkeilyä

Erä- ja luontoretkeily, alaan liittyvät kurssit sekä varustekauppa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.