Fennica.Net


Mediakortti

Espoo: Sisustaminen
Fennica.Net: Espoo: Koti ja asuminen: Sisustaminen
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä
DesignBrokers DB Ky

Voiko sisustaminen olla helpompaa?DesignBrokers toteuttaa toimeksiantoja niin kodin kuin julkisten tilojen kalustehankinnoissa ja -ratkaisuissa. DesignBrokers välittää kodin ja julkisten tilojen laatukalusteita mm. Italiasta, Espanjasta ja kotimaasta. Kun tiedät mitä haluat hankkia, ota yhteys ensimmäiseksi DesignBrokersiin – kauttamme laatukalusteet... Jatkuu

Dr. Decor - keittiön kaapit ja huonekalut

Dr. Decor pinnottaa keittiön kaappien ovia ja huonekaluja. Pienellä rahalla ja vaivalla saa vanhan keittiön ja huonekalut näyttämään uuttakin paremmalta. Kotisivujen kautta voit varata ajan suunnitteluun ja kustannusarvioon. Verkkokaupassa voit tehdä persoonallisia ja uniikkeja löytöjä sisustukseen.

HomePort -verkkokauppa

HomePort -verkkokauppa myy rannikko- ja saaristolaistyylin inspiroimaakäyttö- ja lahjatavaraa. Tuotteet on koottu kestämään katsetta ja kosketusta.Kiinnitämme erityistä huomiota muotoiluun ja laatuun, oikeaan hinta-laatusuhteeseen ja vertailukelpoiseen hinnoitteluun. Maahantuomme suurimman osan valikoimasta itse.

Pekka Hannula artworks

Taideteoksen voi teettää mittojen ja värien mukaan tiettyä paikkaa varten. Kuvataiteilija Pekka Hannula tekee kollaaseja lähinnä yrityksille ja julkisiin tiloihin, mutta myös yksityisiin koteihin.

Sete Oy - Noblessa keittiöt

Sete Oy:n toimiala on Keittiö- ja muiden kodin kiintokalusteiden sekä kodinkoneiden myynti, asennus, valmistus, maahantuonti ja suunnittelu, sekä remontti- ja rakennustoiminta. Liikeemme löytyvät Espoosta sekä Vantaalta.

Verho- ja Mattopalvelu Vema Oy

Verhopalvelut yrityksille sekä yksityisille. Mattojen maahantuonti sekä myynti. Matot korkealuokkaisia luonnonkuitumattoja ja sopivat edustustiloihin sekä vaativiin koteihin. Ainutlaatuiset kantit.   Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.