Fennica.NetMediakortti

Helsinki: Sisustaminen: Pe-Ta
Fennica.Net: Helsinki: Koti ja asuminen: Sisustaminen
Uudet   A B C D E H I K P R S T  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pe-Ta
Pekka Hannula artworks

Taideteoksen voi teettää mittojen ja värien mukaan tiettyä paikkaa varten. Kuvataiteilija Pekka Hannula tekee kollaaseja lähinnä yrityksille ja julkisiin tiloihin, mutta myös yksityisiin koteihin.

Remonttipuoti

Kylpyhuonekalusteet ja hanat sekä suihkuseinät, suihkuknurkat ja suihkukaapit

Sisustusblogit

Lue Suomen parhaita sisustusblogeja ja perusta omasi.

Sisustusliike la terre

la terre - sisustusliike, joka tarjoaa ajatonta tyyliä ja klassista kauneutta Helsingin sydämessä. Design-tuotteita ja sisustustaidetta vaihtuvissa esillepanoissa.

Sisustusliike S.A.L.I. Oy

Sisustus, huonekalut, valaisimet

Sisustus Rimaldo - Sisustuskauppa netissä

Nettikaupastamme löydät ihanat, yksilölliset ja hauskatkin sisustustuotteet kodin kaunistamiseen. Ajatuksenamme on, että käyttöesinekin voi olla kaunis. Ihastu naulakoihin ja purnukoihin, hurahda hauskoihin sisustuskyltteihin, uudista keittiön tai kylpyhuoneen ilmettä. Meiltä löydät piensisustustuotteita kaikkialle kotiin, terassille, mökille tai vaikka... Jatkuu

Sisustussuunnittelijat.fi – Varaa sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelija ja sisussuunnittelupalvelut kätevästi yhdestä osoitteesta. Sisustaminen somistaa elinympäristösi, joten voit kätevästi löytää varata tarvitsemasi palveluntarjoajat palvelun avulla Helsingissä, Tampereella ja koko muussa Suomessa.

Sisustusvimma - Sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelutoimisto Sisustusvimma tarjoaa laadukkaita kodin ja yritysten toimitilojen sisustussuunnittelupalveluita. Sisustussuunnittelija SI, Hannakaisa Manninen.

Sisustus.ws – Sisustaminen ja sisustussuunnittelu

Sisustamiseen ja sisustussuunnitteluun suuntautunut blogi, joka antaa vinkkejä sisustuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Tammikaluste.fi

Tammikaluste.fi on laadukkaiden tammihuonekalujen myyntiin erikoistunut yritys. Verkkokaupastamme löydätte laajan valikoiman kauniita ja kestäviä tammihuonekaluja järkevään hintaan. Tuotteet valmistetaan tilauksestamme Baltiassa, viimeistellään toiveidenne mukaan ja toimitetaan kotiovellenne. Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu sekä 14 päivän vaihto-... Jatkuu

TAO Bazar

TAO Bazar on reilunkaupan periaattein toimiva maahantuontiyritys, jonka päätuotteet valmistetaan Nepalissa ja Intiassa. Valikoimissa mm luontaissuitsukkeita, huopa-asusteita, käsintehtyjä koruja ja keijukaishenkisiä vaatteita. Myös ohjelma- ja kurssipalvelut tanssin ja intialaisen kulttuurin saralta.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2014 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.