Fennica.Net


Mediakortti

Sisustaminen: Va-Wi
Fennica.Net: Koti ja asuminen: Sisustaminen
Uudet   A C D E F H I J K L M N O P R S T U V W  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Va-Wi
Vantaan Keittiöpisteen kotisivut

Myymälästämme löydät keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, liukuovet ja komerot, kaakelit, lasitiilet ja laminaatit, takkavälineet ja takorautatuotteet ym.Suunnittelemme ja toteutamme kodinkalusteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitamme tuotekokonaisuudet luotettavasti, nopeasti ja helposti kotiovellesi.
Vantaa Uusimaa

Vekkuliverstas

Puutauluja, sisustusesineitä, sisustuspuutauluja omasta kuvasta, CNC-jyrsintää, koneistuspalvelua, laserskannausta. Riipuksia, avaimenperiä, vyönsolkia, sytkäreitä kuvalla varustettuna.
Lempäälä Pirkanmaa

Verho- ja Mattopalvelu Vema Oy

Verhopalvelut yrityksille sekä yksityisille. Mattojen maahantuonti sekä myynti. Matot korkealuokkaisia luonnonkuitumattoja ja sopivat edustustiloihin sekä vaativiin koteihin. Ainutlaatuiset kantit.
Espoo Uusimaa

Verhoomo Hopeanaula

Verhoomo Hopeanaula on v.1997 perustettu yritys.Verhoilemme takuutyönä perinteiset antiikkihuonekalut kuin myös nykyaikaisetkin huonekalunne sekä veneen ja asuntoautojen patjat.Tarkka suunnittelu ja aikataulutus.Hyvät kangasvalikoimat moneen makuun.Verhoomo Hopeanaula myy verhoilutarvikkeita sekä -kankaita harrastustarpeisiin.Myös tarvikkeiden postitus... Jatkuu
Nastola Päijät-Häme

Verhoomo Kuutakoski

Kattava verhoilupalvelu. Entisöinti, nahkaverhoilut, veneverhoilut ja autojen istuimet.
Kuopio Pohjois -Savo

Verhoomo Vanhan Viehätys

Laadukasta kotien ja julkitilojen verhoilutyötä antiikista nykyaikaan. Sisustusideoita ja sisustustavaraa, verhoilutarvikkeita ja -kankaita.
Järvenpää Uusimaa

Vihersisustus Luwasa

Suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme vihersisustuskokonaisuudet julkisissa, liike- ja yksityisissä tiloissa. Laaja valikoimamme viherkasveja, ruukkuja ja silkkikasveja mahdollistaa erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin sopivan persoonallisen ja näyttävän vihersisutuksen toteuttamisen. Kuulumme Suomen Vihersisustajat ry:n.
Hyvinkää Uusimaa

Wilhelmiinan kammari

Kodin kaunista sisustamista.
Muurame Keski -Suomi   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.