Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Graafinen suunnittelu: De-Ku
Fennica.Net: Helsinki: Business: Markkinointi, mainonta ja viestintä: Graafinen suunnittelu
Uudet   A D F G H I J K L M P S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: De-Ku
Deep Shape 3D-image & animation

Yritys erikoistunut 3d-visualisointi, animaatio ja muihin graafisiin palveluihin.

Digipaino Picaset

Finndesign Oy

Yrityksen missio on tehdä tietokoneohjelmista inhimillisiä paneutumalla ohjelmien helppokäyttöisyyteen ja visuaalisuuteen.Toimenkuvaan kuuluu myös julkaisusuunnittelu niin painetussa kuin sähköisissäkin viestimissä; kuvitus- ja taittotyöt, julisteet, TV-grafiikka, multimedia ja WWW-sivut.

Graafinen suunnittelu Creatrix

Creatrix on graafisen suunnittelun moniosaaja, joka toteuttaa edullisesti ja laadukkaasti mm. yritysilmeet, painotuotteet, taittotyöt, kuvitukset ja internetsivut. Palveluvalikoimaan kuuluvat - Visuaalisen ilmeen suunnittelu yritykselle, yhteisölle tai tapahtumalle- Internetsivujen suunnittelu, toteutus ja päivitys, bannerit - Lehtien ja kirjojen taitto,... Jatkuu

Graphic Arts Tintti Pesonen

Graafinen Design yrityksille, jotka haluavat persoonallisen ja raikkaan ilmeen imagolleen. Teen logoista kirjankansiin - perinteisestä grafiikasta digitaaliseen viestintään. Pienistä asioista suuriin projekteihin. Mukana myös kansainvälinen tiimi, jonka jäsenet ovat kaikki korkeakoulutettuja. He toimivat kokopäivätyössään mm. dosentteina Taideakatemioissa.... Jatkuu

GSS Lucky-Design

Graafista suunnittelua, www-suunnittelua, kotisivupäivitystä, paperimuotoista mainonnan suunnitelua, valokuvausta.

Hackman Designor Oy Ab

Indicio Oy graafinen suunnittelu

Innovatiivisia ja yksilöityjä graafisen suunnittelun palveluita kustannustehokkaasti, nopeasti, luotettavasti ja joustavasti.

Julistetulostusta

Julistetulostusta sisustukseen, messuille, näyttelyihin. Skannauspalvelu sekä kuvankäsittely.

Kuvittaja graafikko Janne Markkanen

Laadukasta graafista ja visuaalista suunnittelua yrityksille ulkoisesta ilmeestä www-ratkaisuihin.Sarjakuvat, kaikenlöaiset kuvitukset sekä karikatyyrit.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.