Fennica.Net


Mediakortti

Graafinen suunnittelu: Mo-Po
Fennica.Net: Business: Markkinointi, mainonta ja viestintä: Graafinen suunnittelu
Uudet   A B D E F G H I J K L M N O P Q R S T V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Mo-Po
Monimediatoimisto KUTOMO

Kutomonportti julkaisee kuvia ja kirjoituksia verkko- ja paperijulkaisemisesta. Kutomonporttia ylläpitää monimediatoimisto KUTOMO, joka tuottaa julkaisuja internetiin ja painettavaksi. KUTOMO myös konsultoi tiedottajia median hyödyntämisestä.
Helsinki Uusimaa

Mustepullo Graphics mainostoimisto

Graafinen suunnittelu, web-suunnittelu ja -toteutus.
Kouvola Kymenlaakso

NotePad

NotePad on kirjojen ja muiden julkaisujen tekoon erikoistunut yritys. Osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen konsultointiin jakoulutukseen DTP:n, graafisen tekniikan ja tietokoneavusteisen graafisen suunnittelun alalla.Yrityksen erityisenä osaamisalueena ovat matrikkelit, historiikit, väitöskirjat, kirjasta CDROM ja tietokantataitto.
Saarijärvi Keski -Suomi

Ossi Hiekkalan kuvituksia

Kuvittaja Ossi Hiekkalan verkkogalleria.

Paperinvalinta

Amerpapin kotisivu + Paperin sähköinen valintaopas
Helsinki Uusimaa

Petri Aho

Helsinki Uusimaa

Photoshoppaus

Suomalainen kuvankäsittely- ja ohjelmointiyhteisö, johon jokainen voi lisätä oman tutoriaalinsa.Voit keskustella foorumissa ja oppia useiden sivustojen erilaisista tutoriaaleista.

PlusProjectori Oy

Helsinkiläinen, pieni mutta laadukas graafisen suunnittelun mainostoimisto; luova mainonta, www, pakkaussuunn., kampanjat, vuosik., mainoslahjat, b-to-b jne.
Helsinki Uusimaa

Poickeus Design Studio

Poickeus Design Studio on yrityskuvasuunnitteluun erikoistunut mainostoimisto. Käy kurkkaamassa!

Point Blank Design - Graafinen suunnittelija Jukka Turunen

Point Blank Design on kuopiolainen graafisen alan yritys. Suunnittelen sekä printtimainokset, julisteet, yritysilmeet että levyjen kansigrafiikat edullisesti ja ammattitaidolla.Olen toiminut yhteistyössä musiikki-, kuin yritysmaailmankin vaikuttajien kanssa Suomessa ja ulkomailla. Olen suunnitellut logoja suomalaisten yritysten lisäksi myös yhdysvaltalaisille,... Jatkuu
Kuopio Pohjois -Savo

Pop Up messuseinäkkeiden infosivu

Kannettavat kuvatelineet. Seinät, seinäkkeet ja sermit mm. Pop Up seinämät erityisesti messukäyttöön.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.