Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus: In-Os
Fennica.Net: Helsinki: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Uudet   A B C E I K L M N O T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: In-Os
Infidea Oy

Konsultointipalveluja informaation tuottamisen ja hyödyntämisen tehostamiseksi.

Intersearch Oy

Intersearch Oy on johdon ja asiantuntijoiden rekrytointiin erikoistunut kansainvälinen organisaatio, joka on edustettuna yli 45 maassa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 1989 lähtien. Teemme luottamuksellisia johdon suorahakuja ja johtohenkilöstön soveltuvuusarviointeja.

Ironwise Oy

Ironwise Oy tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia, työyhteisöjen ja yksilöiden kehitystä.Intellectual Capital on yrityksen tärkein voimavara. Sen kehitys hyödyttää yksilöä ja yritystä. Onnellisuus johtaa menestykseen!

Kehittämiskonsultti Riika Perho

Työyhteisökoulutus, konsultointi, mallitus, henkinen valmennus.

Ledi Oy

Ledi Oy on asiantuntijayritys, joka on keskittynyt rahoitus- ja yritysjärjestelyihin sekä neuvonantoon yritysten strategisissa päätöksentekotilanteissa. Hankimme yrityksille rahoitusta ja teemme liiketoimintasuunnitelmia.

Liikkeenjohdon konsultit ry

Kattava liikkeenjohdon konsulttien hakemisto

Menestyvä yritys

Blogi tuo esille parhaita käytäntöjä ja sovellettavia kokemuksia yrityksille, liiketoimintojen johtamisen ja kehittämisen sekä myynnin ja markkinoinnin näkökulmista. Erityisfokus uusien liiketoimintamallien, kansainvälistymisen ja uusien teknologioiden käytön tuomissa mahdollisuuksissa.

Mepco Oy

Mepco Oy toimittaa ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon asiakkuudenhallintaan, talouden- ja toiminnanohjaukseen sekä henkilöstönohjaukseen.Tarjoamme käyttöösi kokeneita asiantuntijoita ja innovatiivisia ratkaisuja.

Nexit Ventures

O.P.I. Group Oy

O.P.I. Group Oy oh EV-kehitysyhtiöihin kuuluva operatiivisen toiminnan kehittämiseen keskittynyt yritys. Palvelujamme ovat liiketoiminnan analyysit, kehittämishankkeiden vetäminen eri muodoissaan ja lisäksi osaamisen dokumentointi.

Osaamisen johtaminen, strategian jalkauttaminen ja HR-järjestelmä



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.