Fennica.Net


Mediakortti

Käännös ja tulkkaus: De-Ki
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Käännös ja tulkkaus
Uudet   A B C D E F G H I K L M N P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: De-Ki
Delingua kielipalvelu

Delingua on nuorekas uudenajan kielipalvelutoimisto. Palvelumme kattavat käännös- ja tulkkauspalvelut sekä kieli- ja kulttuurikoulutukset.

Elävä Kieli - Vivid Words Kielikoulutus- ja käännöspalvelu

Helsinki Uusimaa

EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy

Yritykseni perustaminen lähti niin sanotusti metsästä. Nimeni on Erkki Pekkinen ja ensimmäiseltä ammatiltani olen metsänhoitaja, valmistunut Helsingin yliopiston metsätieteellisestä tiedekunnasta v. -75. Tätä edelsi 1960-luvun kouluvuodet ja ylioppilastutkinto Australiassa, sekä vuoden opinnot Australian National Universityn metsätieteellisessä tiedekunnassa.... Jatkuu
Pieksämäki Etelä-Savo

FOODIX

Käännöstoimisto Foodix: catering- ja elintarvikealan käännökset (englanti - suomi - englanti)

GRTranslation

GRTranslation on erikoistunut teknisten, kaupallisten ja tieteellisten tekstien käännöksiin ja kielentarkastuksiin. Toimialoihimme kuuluvat tietotekniikka, ohjelmointi, elektroniikka, massa-, paperi- ja kemiantekniikka, rakennustekniikka, pankkien maksuliikenne, kaupan sopimukset, vuosikertomukset y.m.Lähdekielemme ovat tällä hetkellä suomi, ruotsi,... Jatkuu
Siuntio Uusimaa

hs-kaannospalvelu.com

Laadukasta ja joustavaa käännöspalvelua vuodesta 1997. Työkielet: suomi, ruotsi, englanti ja saksa.
Raisio Turku Varsinais -Suomi

IP Käännöspalvelu

Olemme Espoolainen yritys, joka tarjoaa laadukasta käännös- ja oikolukupalvelua kielipareissa suomi-venäjä ja englanti-venäjä. Erityisosaamisemme keskittyy lääketieteen teknisiin teksteihin, markkinointiin ja matkailualaan.
Espoo Uusimaa

Italian käännöspalvelu Fermel Oy

Ammattitaidolla suomi-itali-suomi käännökset.Maahantuon italialaisia FERRARI-tehtaan kodinkoneita; espressokeittimiä...Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Helsinki Uusimaa

kaannos.com

Ilmainen käyttäjien muokattavissa oleva sanakirja. Kielinä suomi-englanti-suomi ja suomi-ruotsi-suomi.

Kaannospalvelut.com

Käännöspalvelut.comTehokas ja luotettava käännöstoimistoTavoitteletko venäjänkielisiä asiakkaita?Aloita kääntämällä yrityksesi kotisivut!Käännöspalvelut.com on syksyllä 2010 perustettu käännöstoimisto, joka on erikoistunut venäjänkielisen kieli-, käännös- ja tietopalveluihin.

Kieliluotsi

Kieliluotsi on vuonna 2012 perustettu kielipalveluita tarjoava yritys. Yrityksemme on erikoistunut suomenkielisten tekstien oikolukuun ja kielenhuoltoon, käännöstöihin sekä tekstisisällön tuottamiseen, mutta tarjoamme myös puhtaaksikirjoitusta, litterointia, tietojen tallennusta, tiedonhakupalveluita, tutkimusta ja koulutusta. Palvelumme on suunnattu... Jatkuu



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.