Fennica.Net


Mediakortti

Käytetyn tavaran kauppa, antikvariaatit: Os-Tu
Fennica.Net: Business: Kauppa: Käytetyn tavaran kauppa, antikvariaatit

Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Os-Tu
OstaMyy.Com

Uusi, ilmainen ilmoituspalsta. Voit helposti lisätä myös kuvia ilmoituksiisi

Oulun Laatukirpputorin kotisivut

Oulun Laatukirpputori on perinteinen kirpputori, jolla ihmiset saavat käydä myymässä tavaroitaan. Kirpputorin tiloissa toimii myös lounaskahvila.Laatukirppis on kaiken kansan kohtauspaikka.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Simolin Nilomis Oy

Ostamme kaikkea koti-irtainta:Astiat, taulut, korut, kellot, huonekalut, ullakko- ja kellaritavarat, kulta- ja hopeaesineet, valaisimet, muistomitalit ja kunniamerkit, vanhat rahat, postimerkit ja kortit, taidelasit ja design-esineet, työkalut ym sekä kuolinpesät ja jäämistöt.
Turku Varsinais -Suomi

Systeemi.net

Systeemi.net on ensimmäinen suomalainen automaattinen www-pohjainen huutokauppasovellus.Jatkuvia hinnankorotuksia ei tarvita, vain maksimitarjouksen ilmoittaminen: Systeemi hoitaatarjouskilpailun automaattisesti. Systeemissä kaikkien kohteiden pohjahinta on 10 penniä, joten täällä voit tehdä todellisia löytöjä!Tee Systeemissä elämäsi kaupat!
Turku Varsinais -Suomi

Tawastiakirppis

Myyntipöytien vuokrausta yli 80 pöytää hinnat alk.15€ viikko ostetaan kuolinpesiä ym.muutto tai tavaraeriä.myös kirjat, lp-levyt, keräilyesineet, lehdet, koneet ja laitteet, antiikki.
Hämeenlinna Häme

Tuhattori Ay

Sivuiltamme löydät myytävät, ostettavat, vaihdettavat ja vuokrattavat tuotteet. Ostamme, myymme ja vaihdamme, antiikki-, taide-, keräily- ja design -esineitä, ostamme konkurssi- ja kuolinpesät. Kirpputoriltamme löydät vaikka mitä!
Rovaniemi Lappi

Turun Elokuvadivari

Turku Varsinais -Suomi

Turun Irtaimistovälitys

Turun Irtaimistovälitys on vuonna 2005 perustettu turkulainen osto- ja myyntiliike. Ostamme aina reilulla käteismaksulla, hyvästä tavarasta hyvä hinta. Erityisesti antiikki-, keräily- ja designesineet ovat lähellä sydäntemme. Kuolin- ja muuttopesien yhteydessä hoidamme myös loppusiivouksen ja arvottoman tavaran poiskuljetuksen. Tiedustelut ja yhteydenotot... Jatkuu
Turku Varsinais -Suomi   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.