Fennica.Net


Mediakortti

Pohjois-Pohjanmaa: Business: Ki-Ku
Fennica.Net: Pohjois-Pohjanmaa: Business
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ki-Ku
Kiinnitin.info - kostean tilan kiinnitinsarja

Kiinnitin.info kertoo uudenlaisesta ratkaisusta kostean paikan kiinnityksiin.Ratkaisu on kostean tilan kiinnitinsarja, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu kalusteiden ja putkien kiinnittämiseen kosteissa tiloissa. Kyseessä on rakentamisen- ja asumisen ideakilpailussa vuonna 2003 palkittu tuote- ja mallisuojattu keksintö.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kiratek Oy, kiinteistö- ja rakennetekninen konsultointi

Kiratek Oy;n kotisivut. Tietoa kiinteistö- ja rakenneteknisistä palveluista, kuten huoltokirjat, kuntotutkimukset, laboratoriopalvelut
Rakentaminen Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kirjapaino Osakeyhtio Kaleva

Graafinen teollisuus, painot Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kivijärven Porokämppä

Kivijärven Porokämppä tarjoaa elämyksiä luonnon ehdoilla vain tunnin ajomatkan päässä Oulusta! Ihanteellinen paikka esimerkiksi työporukan virkistyspäivän viettoon. Vaellusreitit, kelkkareitit ja kalastusmahdollisuudet aivan vieressä! Tervetuloa!
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat Ylikiiminki Pohjois -Pohjanmaa

Koneurakointi Hartikka

Koneurakointia, maanrakennukset sekä purkutyöt Muhoksella ja lähiympäristössä.
Metsätalous Muhos Pohjois -Pohjanmaa

Konffa

Konffa auttaa yrityksiä, organisaatioita, järjestöjä ja tiedeyhteisöjä järjestämään onnistuneita konferensseja, tapahtumia ja kokouksia. Konffa hoitaa tapahtumien operatiiviset järjestelyt joko kokonaan tai osittain - asiakkaan toiveiden mukaisesti. Konffa toimii kaikkialla Suomessa.
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Kontio

HÄLSOSAMT BOENDEEtt hälsosamt hem för familjens dagliga välbefinnande. Välbefinnande och hälsosamt boende är vår primära målsättning i varje Kontiohus…InnovationerKontiotimmer står för utveckling och ledande innovationer, som till exempel lamelltimmerprofilen med dubbel isolering, den visuellt överlägsna skarvtekniken, olika formgivna knutar och Kontio... Jatkuu
Rakentaminen Pudasjärvi Pohjois -Pohjanmaa

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy on ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut digitaalisen viestinnän ohjelmistoihin. Tarjoamme verkkosivujen julkaisualustoja ja sähköpostimarkkinoinnin ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja. Lisäksi toteutamme vaativia sovelluskehitysprojekteja erityisesti Ajax- ja käyttöliittymäsuunnitteluun liittyen.
WWW-suunnittelu ja tuotanto Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Korte Enterprises

Korte Enterprises on monialayritys, jonka päätoimiala on kansainvälinen kauppa. Harjoitamme tuontia, vientiä ja tukku- ja vähittäiskauppaa eri aloilla. Pienyrityksille tarjoamme räätälöityjä asiantuntijapalveluja mm. kehitys- ja kansainvälistymishankkeissa.
Agentuuritoiminta Ylivieska Pohjois -Pohjanmaa

Kumppanin Kamppeet Ay

Kumppanin Kamppeet Ay on Vihannissa oleva puusepän ja kudonnanalan perheyritys. Teemme puusta ja langasta erilaisia käsityötuotteita. Erikoisalana ovat lemmikkieläimet. Erilaisia valmiita tuotteita on muutamia kymmeniä.
Lahjatavarat, matkamuistot Vihanti Pohjois -Pohjanmaa

Kuusamo Hirsitalot

Unelmiesi talopaketti, mökki, huvila tai sauna aidosta Kuusamo hirrestä!
Rakentaminen Kuusamo Pohjois -Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.