Fennica.Net


Mediakortti

Varsinais-Suomi: Suomi ja yhteiskunta: Lä-Pi
Fennica.Net: Varsinais-Suomi: Suomi ja yhteiskunta
Uudet   A C E F G H J K L M N O P R S T V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Lä-Pi
Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry

Länsi-Suomen pelastusalan Liitto ry - turvallisuuden asialla. Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry edistää jäsenistönsä, kansalaisten, yhteisöjen ja laitosten valmiutta turvata ihmiset, omaisuus ja ympäristö onnettomuuksien aiheuttamilta vaaroilta normaali- ja poikkeusoloissa.
Poliisi, palo- ja pelastustoimi Turku Varsinais -Suomi

Lääkäriasema MediMylly

MediMylly on lääkäriasema lähelläsi kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Avoinna aina kun kauppakeskuskin!MediMyllyssä sinua palvelee ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit Naantali Raisio Turku Varsinais -Suomi

Merjan Talli

Ratsastuskoulu, joka tarjoaa asiakkailleen ratsastustunteja, leirejä, majoituspalveluja ja toiminnallisia retkipäiviä päiväkoti, koulu yms. ryhmille.
Hevoset ja ratsastus Koski Tl Varsinais -Suomi

Mirka Muukkosen poliittiset kotisivut

Hei, olen Mirka Muukkonen Turun Raunistulasta.Sosiaalilautakunnan jäsen 24.1.2005 lähtien. Miten käy pitkäaikaisen kansalaisaktiivin kuntapolitiikassa -pystynkö vaikuttamaan asioihin, turhaudunko vai meneekö pupu pöksyyn? Näillä sivuilla voit seurata tutkimusmatkaani kuntapolitiikan saloihin!
Politiikka Turku Varsinais -Suomi

Noble Ally & Fi-nell´s kennellit

Staffordshirenbullterrierien kasvattajatTimo Jalo - Noble Ally ja Tarja Kivi - Fi-nell´s kennelin , kasvattamat staffit.
Koirat Kaarina Varsinais -Suomi

Oakmeadow

We breed kooikerhondjes and border collies. We guide new owners of our puppies in feeding and training. Kasvatamme kotiolosuhteissa kooikerhonje ja border collie - rotuisia koiria.
Koirat Kisko Varsinais -Suomi

Osuuskunta Finjob

Osuuskunta Finjob on laskutuspalvelu sinulle, joka et halua perustaa omaa yritystä.Palvelupalkkiomme on nyt vain 4 % arvonlisäverottomasta laskutuksesta! Palvelupalkkiossamme ei ole minimiä ja maksimipalkkiommekin on vain 250 euroa. Osuuskunta Finjobin kautta voit työskennellä ilman yrittäjän byrokratiaa ja jättää lakisääteiset velvollisuudet sekä... Jatkuu
Työvoimapalvelut Turku Varsinais -Suomi

Oy Dokto Ab

Oy Dokto Ab myy ja maahantuo korkealaatuisia ambulanssi- ja ensihoitotuotteita.
Muut terveyspalvelut Lieto Varsinais -Suomi

Perussuomalainen - Tuija Ketonen

Perussuomalainen kotiäiti/yrittäjä esittäytyy
Politiikka Alastaro Varsinais -Suomi

Pinebulls Bulldogs

Pinebulls Kennel esittäytyy:Sivuilta löydät tietoa englanninbulldogeista yleisesti, tietoa omista koiristamme, paljon kuvia sekä tietoa suunnitelluista pentueista.
Koirat Loimaa Varsinais -Suomi

Piriläntila (kepparitalli)

nämä ovat keppihevostallin kotisivut. Talli on oikeasti olemassa, Raisiossa. Lisä-tietoa saat juuri netti sivuiltamme. Keppihevos-jutut ovat aivan kuin oikeita hevos-juttuja. Ja takaamme, ettei kukaan ulkopuolinen nää kun hoidat keppihevosia tai ratsastat, tai edes lähdet tallilta.=)
Hevoset ja ratsastus Raisio Varsinais -Suomi  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.