Fennica.Net


Mediakortti

Varsinais-Suomi: Suomi ja yhteiskunta: So-Tu
Fennica.Net: Varsinais-Suomi: Suomi ja yhteiskunta
Uudet   A C E F G H J K L M N O P R S T V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: So-Tu
Somerolaiset keskustajärjestöt

Näiltä sivuilta löydät seuraavat somerolaiset keskustajärjestöt: Keskustan Someron kunnallisjärjestö ry, Nuoren Keskustan Liiton Someron osasto ry sekä Someron Vesaiset ry
Politiikka Somero Varsinais -Suomi

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy

St. Erikin Lääkintävoimistelu OyPhone number:02 2501300Address:Yliopistonkatu 26 b 4.krs20100 TurkuOpening hours:maanantaina 8.00–18.30tiistaina 8.00–18.30keskiviikkona 8.00–18.30torstaina 8.00–18.30perjantaina 8.00–17.00lauantaina Suljettusunnuntaina SuljettuKey services / keywords:fysioterapia turku, fysioterapeutti turku, hieronta turku, hieroja... Jatkuu
Muut terveyspalvelut Turku Varsinais -Suomi

St. Erikin Lääkintävoimistelu

St. Erikin Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa fysioterapiaa ammattitaidolla jo vuodesta 1988.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit Turku Varsinais -Suomi

Suomen Herpetologinen Yhdistys ry

Matelija- ja sammakkoeläinharrastajien yhdistys.Sivuilla mm. jäsenlehti Herpetomanian artikkeliluettelosekä esimerkkejä artikkeleista.
Liskot, matelijat Turku Varsinais -Suomi

Tanssiurheiluseura Fregolina ry

Fregolina on kaarinalainen tanssiurheiluseura. Toiminta-alueemme on Kaarina sekä Turku ja muut ympäristökunnat/kaupungit. Seuran oma sali on Turun Itäharjulla. Toimintaamme kuuluvat kilpatanssin lisäksi myös mm. Bailatino, Zumba ja muita tanssiliikunnan ja kehonhuollon ryhmiä.
Urheiluseurat Kaarina Turku Varsinais -Suomi

Tietu Ry päihdetyötä Turussa

Tietu Ry on vuonna 2001 perustettu poliittisista puolueista ja uskonnoista riippumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa huumeiden käyttäjiä pääsemään irti ja entisiä käyttäjiä pysymään erossa huumeista. Tietun toiminnan perusideana on luoda ja säilyttää kontakti huumeongelmaiseen. Vain näin häntä voidaan auttaa ja huumeidenkäytön haittoja ehkäistä.... Jatkuu
Vapaaehtoistyö Turku Varsinais -Suomi

Tilastokeskus

Kansantalous ja tilastot Turku Varsinais -Suomi

Tulilinnun Kennel

Pienimuotoista tiibetinspanieleiden kasvatusta.Sivuilla paljon kuvia koiristani sekä blogi,foorumi ja vieraskirja.Tule ja tutustu koiriini.
Koirat Turku Varsinais -Suomi

Turun Fysiokulma

Ammattitaitoista ja osaavaa fysioterapiaa ja hierontaa vuosien kokemuksella. Turun Fysiokulma tarjoaa lisäksi teippauksia, opastusta venytyksiin ja fysikaalisia hoitoja.
Muut terveyspalvelut Turku Varsinais -Suomi

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Seurakuntayhtymän kotisivut pitävät sisällään seurakuntien tapahtumakalenterit, yhteystiedot, matkailutietoa, kuukauden sanan ja sarjakuvan sekä yhtymän lehden verkkoversion.
Kristilliset uskonnot Turku Varsinais -Suomi

Turun Kala ja Erä Ry

Kalastus Turku Varsinais -Suomi  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.